De første 9 grunde i Aalborgs nye boligområde i Gug Alper blev solgt i løbet af en weekend, og nu er de sidste 15 grunde sendt i udbud. De ventes solgt for hver især mellem 1,5 og 2,5 millioner kr.

Bo Lynge, indehaver af Aalborg Mægleren, som står for salget af grunde i Gug Alper, fortæller til Nordjyske, at der allerede inden grundene i Gug Alper blev sat til salg, for stor rift om dem.

- Da det rygtedes, at grundene var ved at være klar til salg, kom der mange henvendelser fra interesserede, som gerne ville købe grundene her og nu, siger han til avisen.

NB! Boligbyggeri for 24 milliarder i Aalborg. Konferencen afholdes d. 6. december 2016.

De sidste 15 grunde er nu sat til salg med tilbudsfrist den 30. november 2016. De er endnu ikke byggemodnede, men de ventes klar i løbet af foråret 2017, hvorefter byggeriet af huse kan sættes i gang.

Bag Gug Alper står MPV Management ved forretningsmanden Mads Peter Veiby samt Egetbo Ejendomme ved ejendomsudvikler Torben Nielsen. Mads Peter Veiby er IT-iværksætter og tog tilbage i 2013 de første indledende øvelser til at få planen gennemført. Hans privatbolig, som placeres midt i området, er tegnet af BIG.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS