Nilfisk fraflytter lejemål på mere end 20.000 kvm i Brøndby, og i stedet rykker blandt andet Ambrosia Group deres centrallager ind på 6.000 kvm. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen.

Nilfisk har valgt at etablere et nyt centraleuropæisk distributionscenter i Belgien. Derfor forlader virksomheden deres lager i Brøndby. Danmarks førende totalleverandør af drikkevarer til barer, restauranter og virksomheder er faldet for erhvervslejemålet, og de flytter derfor nu ind på 6.000 kvm i ejendommen.

- Da vi leverer drikkevarer til erhvervslivet på Sjælland helt oppe fra Helsingør og ned til Køge, var placeringen naturligvis vigtig for os, og lagerejendommen i Priorparken er logistisk godt placeret tæt på København og få minutter fra ringmotorvejen, siger Michael Halborg-Bendtsen, administrerende direktør i Ambrosia Group.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Ejendomsinvesteringsfond og -administrator Cromwell Property Group, der har opereret i Norden siden 2004, administrerer bygningen i Priorparken på vegne af Cromwell European REIT, der er en 2.1 milliarder paneuropæisk ejendomsinvesteringsfond noteret i Singapore.

Udover de 6.000 kvm, der er udlejet til Ambrosia Group, er 2 lejemål på henholdsvis 5.300 kvm og 2.200 kvm også allerede besat. Cromwell har nu totalt 16.800 kvm fleksible lejemål til udlejning i Priorparken.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

- Den højloftede lagerejendom er fordelt på to bygninger, som ligger overfor hinanden. Den ene bygning er opført i betonkonstruktioner med få søjlerækker og ovenlys i hallerne. Bygningen består primært af lagerarealer og med få indbyggede kontorarealer. Der er overdækket over portindgangene langs facaden og otte ramper med sluser til trailere. Hele ejendommen har en god loftshøjde på 9,9 meter og 8,5 meter under drager, siger Kenneth Hauge Jakobsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

- Den anden bygning er opført i sandwich-elementer med indgang og kontorer i 2 plan langs facaden mod vejen og med p-pladser langs bygningen. Der er portadgang til hallerne fra gavlen og siden af bygningen, og der er direkte indgang til de bagvedliggende haller med loftshøjder på 4,8-9,9 meter og 8,5 meter under drager i den bagerste del. Der er også kontorer og lagerfaciliteter, som istandsættes og ombygges efter lejers behov, slutter han.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS