Colliers har netop vundet samtlige 4 Euromoney Awards tildelt erhvervsmæglerbranchen. Udover at være kåret som den bedste rådgiver samlet set, har vi vundet priserne som bedst til salg og udlejning, bedst til vurdering, og bedst til research. I sidstnævnte kategori er der tale om en delt 1. plads med Cushman & Wakefield RED.

Det internationale Euromoney Magazine uddeler én gang årligt de prestigefyldte Euromoney Awards til aktører i blandt andet ejendomsbranchen og den finansielle sektor. Uddelingen sker efter en afstemning blandt omkring 2.500 brancheaktører.

De 4 priser er i 2018 tildelt Sadolin & Albæk, som efter fusionen tidligere på året nu er en del af Colliers International.

- Sidste år var vi en smule skuffede over vore 2.-pladser, så glæden er ekstra stor i år. Vi arbejder hårdt for at levere kvalitet hele vejen igennem, og vi er taknemmelige, når branchens aktører både i Danmark og internationalt anerkender vores indsats. Efter fusionen med Colliers føler vi os endnu bedre rustet til opgaverne, og vi vil gøre vort yderste til også fremadrettet at levere markedets bedste ydelser inden for såvel salgs- og udlejningstransaktioner som vurderinger, analyse og research, siger CEO Peter Winther.

Se de danske erhvervsmægleres placering herunder:


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND