Svenske Catena har sogt et 47.000 kvm stort last-mile-logistikcenter i Brøndby til kapitalfondene KKR og Palm Capital.

Ejendommen, der har Nemlig.com som langtidslejer, omfatter 47.000 kvm lager og kontorlokaler og er placeret i Storkøbenhavn, omgivet af god infrastruktur og den nye letbane, som skal stå færdig i 2025.

I et marked med et begrænset udbud af industriejendomme og et stærkt vækstpotentiale byder ejendommen på betydelige udviklingsmuligheder, herunder tilføjelse af yderligere lagerfaciliteter og flere asset management initiativer, såsom energi- og ejendomsoptimering, skriver KKR i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for at annoncere KKR's overtagelse af dette førsteklasses last-mile logistikaktiv, der bygger på vores ambitioner inden for nordisk fast ejendom. København er et stærkt konkurrencepræget marked, og det er sjældent, at man finder sådanne kvalitetsejendomme i byområdet. Transaktionen er vores anden i år i Danmark og følger vores seneste investeringer i Finland og Sverige. Industri- og logistikejendomme forbliver centrale i KKR's overordnede investeringsdstrategi, især i betragtning af den mangel på udbud, der er opstået på grund af det stigende antal omdannelser fra industri til bolig", siger Alexander Thams, direktør og chef for Nordics Real Estate for KKR.

Ejendommen overtages i en off-market handel med en underliggende ejendomsværdi på 400 millioner kr.

Advokatfirmaet Accura rådgav KKR og Palm Capital i forbindelse med transaktionen.

Den amerikanske kapitalfond KKR har tidligere i år købt en ejendom med 494 studieboliger i Brøndby fra TPG Angelo Gordon.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS