Brabrand Boligforening har årligt afsat 110 millioner kr. til nybyggeri og 250 millioner kr. til renovering. Alectia har netop vundet en rammeaftale på ingeniørrådgivningen. Da rammeaftalen løber over 4 år, betyder det, at der er tale om en samlet anlægssum på ca. 1,5 milliarder kr. i denne periode.

Brabrand Boligforening er én af landets største boligforeninger med i alt 5.500 lejeboliger fordelt på 24 afdelinger. I øjeblikket er foreningen i fuld gang med at realisere den milliardstore helhedsplan for Gellerupparken, der skal ombygge og omstrukturere området "fra ghetto til bydel". Og mange andre projekter er under opsejling. Over de kommende år bliver det med blandt andet Alectia som ingeniør.

NB! Ungdomsboliger i Jylland 2017-2027. Konferencen afholdes d. 23. maj 2017.

- Jeg er meget glad for, at vi har vundet rammeaftalen, og at vi over de næste 4 år skal være med til at skabe endnu bedre boligforhold for de mange lejere, der bor i Brabrand Boligforening, siger salgs- og markedschef i Alectia Peter Ejsing.

Ofte vægter en parameter som pris højt i udbud som dette, men Brabrand Boligforening har i forbindelse med tildelingen af rammeaftaler blandt andet lagt vægt på solid erfaring og evnen til at tænke ud af boksen.

- Jeg hæfter mig især ved, at vi vandt rammeaftalen, fordi vi kunne dokumentere, at vi har en erfaren og robust organisation til at løse opgaverne, og fordi vi leverede en overbevisende projektbeskrivelse, hvor vi blandt andet lovede at udfordre "plejer”, siger Peter Ejsing.

NB! Jylland: Det nye Bygningsreglements krav. Seminaret afholdes d. 9. maj 2017.

Rammeaftalen med Brabrand Boligforening løber over 4 år, og ud over ALECTIA er 3 andre ingeniørfirmaer tildelt en rammeaftale. De 4 ingeniørfirmaer skal således konkurrere om projekter for i alt 70 millioner i ingeniørrådgivning, der bliver udbudt løbende i diverse miniudbud.

Af kommende projekter, som skal igangsættes under rammeaftalen, er blandt andet realisering af flere projekter under helhedsplanen for Gellerup, renovering af afdeling 1 og 2 for i alt 400 millioner kr. samt en lang række byggerier forskellige steder i Aarhus.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri