Efter at bygningen, der husede Aleris Privathospital, har stået tom i næsten et årti har BoligGruppen Erhverv nu købt ejendommen og er klar til at bringe den i spil i det attraktive erhvervsområde.

I næsten 10 år ejendommen på Stærmosegårdsvej 6 i Odense været tom, men nu er tiden kommet til igen at fylde ejendommen med liv og udvikling, efter BoligGruppen Erhverv har købt den. Med sin beliggenhed, volumen og målgruppe er det en ejendom, BoligGruppen Erhvervs administrerende direktør, Carsten Skov, er glad for at overtage.

- Vi er rigtig glade for købet af denne ejendom, som ligger særdeles synligt og centralt på Stærmosegårdsvej. Vi glæder os til at aktivere den igen, så den efter ombygning og redesign kan opfylde nutidige behov som domicil for nogle gode lejere. Vi er med i hele værdikæden i sådan et projekt fra opkøb af en projektejendom, til at finde lejere, ombygge ejendommen efter deres behov og køre ejendommen i drift inden en exit”, udtaler Carsten Skov.

Erhvervsområde i kraftig udvikling
Den nykøbte ejendom på Stærmosegårdsvej passer godt ind i BoligGruppen Erhvervs erhvervsportefølje af ejendomme. De fleste ligger i samme erhvervsområde i Odense tæt på Cortex Park, hvor den ene ejendom efter den anden skyder op.

NB! Due dilligence - Risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

Det er også i Cortex Park, at Syddansk Universitet og Videnbyen ligger, og hvor Nyt OUH er ved at blive bygget. Når alle byggerierne står færdige, vil 60.000 mennesker have sin daglige gang i dette område. Det smitter positivt af på det nærliggende erhvervsområde, påpeger Carsten Skov.

- I erhvervsområdet mellem Cortex Park, Rosengårdcentret og Munkebjergvej, som vi kalder Odenses nye vækstcentrum, mærker vi tydeligt den positive udvikling. Der er en stigende efterspørgsel fra virksomheder, som gerne vil ligge her, da det er et område i udvikling, og som samtidig har en god infrastruktur med motorvejstilkørsel og den kommende letbanestrækning tæt på. Derfor er vi også glade for at kunne udvide paletten af erhvervslejemål med det tidligere privathospital, som udover de 3.000 kvm indeholder yderligere byggemuligheder, siger han.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse