Nu melder Biltema sin ankomst til Sønderborg med et 7.000 kvm stort stort varehus på den gamle JF-grund på Augustenborg Landevej som i dag ejes af Hanssen Ejendomme.    

Biltema, der er et svensk familieejet selskab med 13 varehuse i Danmark, forventer at åbne til august 2022 - alt afhængig af muligheden for at skaffe håndværkere, byggematerialer mv.

Hanssen Ejendomme købte i sommeren 2018 de 2 tidligere JF-bygninger beliggende henholdsvis på Linde Alle og Augustenborg Landevej af DLG. Grundene udvikles med afsæt i Sønderborg Kommunes ønsker og visioner for de 2 områder, der har et grundareal på i alt 120.451 kvm.

På den ene af grundene ønsker Hanssen Ejendomme at udvikle en ny bydel med oværvægt af boliger, mens man på den anden grund er ved at udvikle Sønderborg som handelsby kombineret med dynamisk erhvervsområde, der vil tilføre flere nye arbejdspladser til byen.

For knap 3 år siden formulerede Hanssen Ejendomme en klar vision: De tabte arbejdspladser på den gamle JF-grund skulle erstattes med nye arbejdspladser og attraktive boliger, og administrerende direktør Michael Andersen har siden da lagt sig i selen for at realisere visionen.

Med Billigblomst, Bauhaus og nu Biltema er cirka 200 arbejdspladser reetableret på den gamle JF-grund, og det nye område har fået cementeret Sønderborg som én af Danmarks bedste handelsbyer.

- Det er en stor tilfredsstillelse, at vi har realiseret visionen for området og fået udviklet 27.000 detail-kvm i Sønderborg, udtaler administrerende direktør i Hanssen Ejendomme Michael Andersen, og tilføjer;

- Biltema og Bauhaus er jo nogle af de absolutte sværvægtere i international detailhandel, og jeg er utrolig stolt over, at de nu bliver en del af Sønderborgs handelsby. Det viser, at med ambitiøse mål og stærke samarbejder kan alting ske i Sønderborg.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse