Bach Gruppen har solgt et projekt med 124 lejligheder på Bryggens Bastion på Islands Brygge til international investor.

Invesco Real Estate har købt et projekt med 124 lejligheder på Bryggens Bastion af Bach Gruppen, som udvikler området. Parterne ønsker ikke at oplyse prisen på handlen.

- Vi oplever en øget efterspørgsel fra institutionelle investorer efter værdiskabende boligprojekter af høj kvalitet i Europa, og vi ser frem til at udvide inden for dette segment, udtaler John German, der er chef for boliginvestinger i Invesco, i en pressemeddelelse.

De nye lejligheder skal efter planen stå klar i 2021.

- Det glæder mig, at vi er i stand til at sikre os endnu en dansk boligejendom så hurtigt efter, at vi annoncerede købet af Grønttorvet 8, siger John German med henvisning til ejendommen, som selskabet for nylig købte på Grønttorvet i valby.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Bryggens Bastion kommer fuldt udviklet til at omfatte 125.000 kvm med op til 1.000 blandede boliger. Byggeriet bliver fordelt med 75 procent boliger og 25 procent erhverv. Boligselskabet KAB får blandt andet en bygning med 97 almene ungdomsboliger, og der kommer en Rema 1000-butik i gadeplan.

De første 30.000 kvm blev solgt til Heimstaden i februar 2017. Byggeriet blev indledt i foråret 2017 og leveres i 3 etaper mellem 2018 og 2021. Heimstaden købte i januar 2019 yderligere et projekt med 111 lejligheder for 316 millioner kr.

Vi ser frem til den videre rejse med at realisere masterplanen for området. Med denne transaktion har vi solgt i 57.000 kvm af det 125.000 kvm store projekt, siger Anders Bo Bach, der er administrerende direktør i Bach Gruppen København.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder