Det vakte stor interesse, da Nordicals Odense satte en atombunkerpå Sejerskovvej 17B til salg i sidste uge. Nu er køber fundet i formaf selskabet Apocalypse Now, der et datterselskab til Thornico.

Nordicals Odense annoncerede i sidste uge, at de skulle formidle salget af en 527 kvm stor atombunker på Sejerskovvej 17B i Odense. Efter massiv interesse er køber nu fundet, og papirerne er underskrevet.

”Der har været overvældende stor interesse for bunkeren på Sejerskovvej. Interessen er kommet fra potentielle købere i hele Danmark og virksomheder med afdelinger udenfor landets grænser. Det understreger selvfølgelig, at vi har haft med en unik ejendom at gøre, der har talt ind i nogle af de aktuelle tendenser, vi ser i samfundet,” fortæller partner hos Nordicals Odense, Jens Mårtensen.

Allerede få dage efter sagen gik i markedet blev der indgået en aftale mellem køber og sælger. Køber er selskabet Apocalypse Now, der er et datterselskab til Thornico. Thornico er et familiejet konglomerat, der har erhvervsmanden, Christian Stadil, som ejer og CEO.

Jens Mårtensen, partner hos Nordicals Odense, beretter om en effektiv og professionel proces fra alle parter:

”Med den store interesse blev det også udslagsgivende, at køber var klar til at agere hurtigt og har et professionelt setup, der gjorde det muligt at gennemføre handlen på kort tid.”

Bunkeren ligger på en 1.485 kvm stor grund og har 36 rum under jorden. Frem til 2003 indgik bunkeren i beredskabet som mulig kommandocentral, og nåede at blive brugt to gange – bl.a. under Cubakrisen.

Bunkeren er godkendt til lager og har tidligere været brugt til at opbevare servere under jorden.

Den var udbudt til 3 millioner kr. Sælger af bunkeren er, Bunker IT, der har haft ejendommen udlejet til IT-virksomheden, IT-Hotellet, der har brugt bunkeren til at opbevare servere under jorden.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS