Aarhusiansk entreprenørvirksomhed med ordrebeholdning på over 250 millioner kr. henter ny administrerende direktør fra

Cj Group i Aarhus – en medarbejderejet entreprenørvirksomhed, der med fokus på hoved- og totalentrepriser har en aktuel ordrebeholdning på over 250 millioner kr. – ansætter som led i generationsskifte og ny strategi Jesper S. Hjorth som ny administrerende direktør. Han tiltræder den 20. oktober 2020.

- Vi har, som et led i udvikling af selskabets strategi gennem det sidste halve års tid, gennemført et generationsskifte, og vi er stolte over, med ansættelse af Jesper, nu at kunne sætte endnu en milepæl i udviklingen af selskabet, udtaler Cj Groups bestyrelsesformand Lars M. Clausen.

Ansættelsen udgør ifølge bestyrelsesformanden det naturlige næste skridt i firmaets udvikling efter 5 års stabilitet.

- Med afsæt i de seneste års konsolidering baseret på en stramt styret vækst med stabil omsætning og tilfredsstillende driftsresultater også under coronakrisen, står vi stærkt rustet til fremtiden, siger han.

- Vi ser, selv med en historisk stor aktuel ordrebeholdning på 250 millioner kr., et betydeligt uudnyttet potentiale, og vi glæder os til med Jesper S. Hjorth i spidsen at tage næste skridt i firmaets udvikling, siger Lars M. Clausen.

Jesper S. Hjorth er foruden løbende lederuddannelse uddannet på Aarhus Teknikum som diplomingeniør med speciale i konstruktioner. Derefter fulgte 5 år som rådgiver for blandt andet Steensen & Varming og Sweco, projektlederjob i Hoffmann og job som projektchef i Davidsen & Partnere.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

Dermed var sporene lagt til 9 års fortsat karriere i Jørgen Friis Poulsen – først som projektchef, så som projektdirektør og siden 2017 som regionsdirektør med ansvar for selskabets jyske hoved- og totalentrepriser i Jylland.

Som led i karrieren har Jesper S. Hjorth haft det overordnede ansvar for en stribe større byggeopgaver herunder blandt andet Tjørring Skole og institution, Fuglsangsø Center og DNV Gødstrup Psykiatri i Herning, Kongegården og Sydbyen i Silkeborg samt Arla Innovationscenter, SHIP og Generationernes Hus i Aarhus.

- Jesper kommer samtidig med en ballast som en af branchens jyske sværvægtere med stor erfaring fra ledelsesposter, der dækker alle vores kerneområder indenfor erhvervsbyggeri, institutioner, boligbyggeri og renovering, konstaterer Lars M. Clausen.

Cj Group har rødder helt tilbage til 1975, er stiftet i 2008 og har som hoved- og totalentreprenør gennem årene stået i spidsen for såvel erhvervs-, institutions- og boligbyggeri for private og offentlige bygherrer, ligesom virksomheden har opbygget stor erfaring med omfattende renoverings- og ombygningsopgaver for private investorer, boligforeninger og kommuner.

- Det er efter en årrække som del af ledelsen i en stor organisation et ønskejob. Det matcher på alle måder mine mål og ønsker for næste step i karrieren, udtaler Jesper S. Hjorth.

Cj Group har som totalentreprenør foruden en stribe større bolig og erhvervsbyggerier i Jylland blandt andet opført den præmierede boligbebyggelse på Dortheavej med 65 boliger for Lejerbo i København, og er netop nu som totalentreprenør blandt andet aktuel med byggeriet af Sneglehusene, der rummer 93 boliger i Nye og opføres for Tækker Group, samt Strandbakkehuset - et nyt hospice til børn og unge, der opføres i Rønde på Djursland for den selvejende institution Børne- og Ungehospice Strandbakkehuset.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS