Hallgruppen opruster på medarbejderfronten med tilgangen af sælger og projektleder med 15 års brancheerfaring.

Med ansættelsen af 37-årige Morten Lundgreen opruster Hallgruppen med en profil, som kommer med 15 års erfaring inden for haller, montage og arbejdstelte. Morten Lundgreen har derudover tidligere fungeret som selvstændig med eget montage-firma i 5 år, og kommer senest fra en stilling hos en konkurrent.

- Med mine mange års erfaring inden for montage og som rejsemontør, kan jeg særligt byde ind med min praktiske erfaring og indsigter i, hvordan stort set alle løsninger fungerer. Den ekstra dimension i min rådgivning håber jeg selvfølgelig vil komme vores kunder til gode i stor stil, siger Morten Lundgreen.

Bofællesskaber for seniorerne. Konferencen afholdes den 21. marts 2024.

Hallgruppen opfører haller, lagerbygninger, produktionslokaler og kontorer og sælger og udlejer telthaller, isolerede telte, arbejdstelte, lagerbygninger, kontorbygninger, flyhangarer, festtelte, presenninger og meget mere.

Virksomheden har 19 afdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Baltikum, Irland og Tyskland. Firmaet har eksporteret til over 55 lande, og leverer haller til størstedelen af Europa, samt flere lande i Mellemøsten, Afrika, og Nord- og Sydamerika. Hallgruppen ledes af Lars Dalgaard og har over 180 ansatte.

- Mortens dybdegående kendskab til branchen og hans evne til at kombinere praktisk erfaring med salg gør ham til en uvurderlig tilføjelse til vores team. Vi ser frem til at gøre brug af hans viden, som uden tvivl vil bidrage til vores fortsatte vækst og udvikling, siger direktør Kim Jansdorf.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS