På Frederiksberg blev en tidligere skofabrik i slutningen af 2019 solgt til Copi Group for 150 millioner kr.

En families mere end 80 år lange historie med en ejendom beliggende på Frederiksberg begyndte med produktion af kvalitetssko i slutningen af 1930’erne og blev for nylig afsluttet med et værdifuldt salg til Copi Group.

Den tidligere fabrik på Bernhard Bangs Allé 25 stod igennem mange år bag skomærkerne Wedéla og Alsboe. Men familien indstillede på et tidspunkt produktionen af sko og beholdt i årene derefter bygningen til kontorudlejning, og sådan stod det på i årtier. Ejeren af ejendommen har imidlertid rundet de 90 år, og han har nu solgt ejendommen til Copi Group.

- Dette er absolut en af de mest spændende ejendomme, jeg har været med til at formidle. Det bliver spændende at følge ejendommens udvikling, samt hvilke potentialer Copi Group vælger at udvikle på, afslutter Anders Bengtsson, partner i Nordicals i København, og ansvarlig for salget af ejendommen på Bernhard Bangs Allé.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Det er endnu ikke fastlagt, hvad der helt præcist skal ske med ejendommen, der ifølge Copi Group er kendt fra TV-serien Krøniken, men alene det, at der foreligger en mulighed for at konvertere kontorlokalerne til bolig, er et plus set med investorøjne. Dertil kommer, at der også er en uudnyttet byggeret på ejendommen.

Desuden kan det eksisterende lejeniveau hæves betragteligt, ligesom man kan optimere driften, og den kombination kan generere en markant bedre indtægt, end tilfældet er i dag. Endelig er kontorlokalerne rent funktionelt og arkitektonisk af høj kvalitet, hvilket gør de fysiske rammer nemme at arbejde med, uanset om ejendommen forsætter som kontorejendom eller konverteres til boliger i fremtiden.

Ifølge Tingbogen omfatter ejendommen knap 5.000 kvm, og den blev solgt i december 2019 for 150 millioner kr.

Copi Group købte sammen med Vision Properties ejendommen som en del af en portefølje, der også omfatter ejendommene Bernhard Bangs Alle 25-29 og 31-33 på Frederiksberg. Investeringen omfatter 2 fuldt udlejet erhvervsejendomme på i alt 8.500 kvm, oplyser Copi Group.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS