Efter vækst på 30 procent i 2022 udvider teknikentreprenør domicilet i Brøndby med 1.700 kvm.

Bravida har 30 adresser i Danmark, og virksomhedens danske hovedkontor ligger i Brøndby. Her har Bravida nu lejet et kontor på godt 1.700 kvm med lidt over 200 kvm kælder. Lokalerne ligger 500 meter fra teknikentreprenøren nuværende domicil på Park Allé 373.

- Vi vækstede med 30 procent sidste år og gik fra 2.200 til 3.300 medarbejdere. Derfor har det også været trængt på vores kontor på Park Allé. Vi har længe kigget efter et alternativ til vores kontor, men har samtidig været glade for vores nuværende placering i erhvervsområdet Ragnesminde Syd i Brøndby. I stedet for at gå i gang med at opbygge et helt nyt kontor, er vi derfor glade for at kunne leje Abildager 16, siger Jack Nielsen, økonomidirektør i Bravida.

Bravidas infrastrukturafdeling vil efter planen rykke ind i lokalerne på Abildager 16. De blev totalrenoveret både ind- og udvendigt i 2012.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 12. december 2023.

- For år tilbage energioptimerede vi vores kontor på Park Allé med isolering og ekstra solceller, og derudover har vi igangsat flere klimavenlige aktiviteter, som skal sikre, at vi når vores ambitiøse klimamål frem mod 2025, hvor vi sigter efter at reducere CO2-udledningen fra egne aktiviteter med 30 procent i forhold til 2020. Udover målet frem mod 2025 har vi i Bravida et langsigtet klimamål om, at vores forsyningskæde skal være klimaneutral inden 2045, så vores kunder også går i den retning, siger Jack Nielsen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med udlejningsaftalen mellem Bravida og udlejer Saint-Gobain, som på verdensplan beskæftiger mere end 170.000 medarbejdere, heraf 450 i Danmark.

- Bravida stod og manglede plads, og Saint-Gobain havde en kontorbygning i overskud. Der gik under 3 måneder fra vi havde fået sagen ind, til vi havde løst den, så det er vi selvfølgelig glade for. Det er ikke den nemmeste opgave at få afsat kontorer på Vestegnen i øjeblikket, hvor flere virksomheder søger mod København, men området er et attraktivt erhvervsområde med flere prominente virksomheder. Du er hurtigt på motorvejen og kan være i København på en halv time, så man forstår godt, at Bravida er glade for placeringen, siger Thor Heltborg, direktør for koncernkunder hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.


Køge: det store byggeboom frem til 2032

Afholdes 30. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Venue Køge Venue Køge , Ved Stadion 4, 1 , 4600 Køge


Baggrund

Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende år. Den seneste befolkningsprognose viser, at indbyggertallet forventes at stige med 6.586 personer over de næste 11 …

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032