Landsdækkende arkitektvirksomhed udvider med 3 nye partnere, som blandt andet skal sikre lokal forankring.

De seneste års vækst i Erik Arkitekter følges nu op med en udvidelse af partnerkredsen, der skal være med til at ruste virksomheden til fremtiden. Således udnævnes arkitekt Gitte Kjølby Frederiksen, arkitekt Lone Brøndum Jørgensen og bygningskonstruktør Michael Nielsen som partnere i ERIK arkitekter.

Selvom arkitektvirksomheden er landsdækkende ønskes fortsat en lokal forankring, og det skal de nye partnere være med til at sikre.

- Udover, at deres dedikation og personlige engagement brænder igennem i alt, de gør, bidrager de til at højne og fremtidssikre det faglige og ledelsesmæssige fundament inden for en række essentielle fag- og forretningsområder. Med deres mange års erfaring i branchen og solide kompetencer inden for blandt andet pleje, indretning og adfærd, bygherrerådgivning, projektering, udbudslovgivning og jura, får Gitte, Lone og Michael vigtige roller i forhold til at drive hver deres udviklingsagenda, sikre Eriks konkurrencedygtighed og realisering af vores strategi, udtaler Jesper Laursen, direktør i Erik Vest.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 20. april 2023.

- Vi anser desuden deres evner til at navigere i og drive komplekse projekter samt insistere på at levere værdiskabende arkitektur og målrettet rådgivning af høj kvalitet som nøglekompetencer og væsentlige egenskaber i deres funktioner som kulturbærere i organisationen, udtaler Jesper Laursen.

Efter et længere forløb med Gitte Kjølby Frederiksen, Lone Brøndum Jørgensen og Michael Nielsen, som blandt andet afstedkom udnævnelsen af de 2 sidstnævnte som associerede partnere på lige fod med Gitte, har Erik Arkitekter haft fokus på at udvikle deres roller i organisationen og forberede deres indtræden i partnerkredsen.

De nye partnere vil til dagligt vil de alle være tilknyttet Vest-divisionen i Erik.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS