ATP Ejendomme har nedrevet de gamle kontorbygninger, hvor ingeniørgigant havde domicil. I sommeren 2024 står 198 nye boliger i stedet klar.

På Granskoven 8-10 ved Vestskoven i Glostrup fornyer og forgrønner ATP Ejendomme nu kontorbygningerne, hvor Sweco/Carl Bro har haft til huse. I stedet opføres 198 boliger med 2-5 værelser og i størrelser på mellem 54 og 142 kvm.

- Vi begyndte projektet for nogle år siden, hvor området var præget af Carl Bros ældre kontorbygninger og en stor parkeringsplads. Med den naturskønne beliggenhed mener vi, at området egner sig rigtig godt til boligområde. Derfor udvikler vi lige nu Carl Bro Haven ud til Hvissinge Torv med nye boliger i 4 karréer, der omkranses af 2 gårdrum med god plads til træer, buske, leg og fællesaktiviteter for beboerne - herunder findes tagterrasser, fælleshus og orangeri. Det hele kommer til at stå indflytningsklar i sommeren 2024, siger Simone Dahl, Asset Manager i ATP Ejendomme.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. april 2023.

Byggeriet er præcertificeret med DGNB-Guld, og udlejningen af lejlighederne begynder i foråret 2024, hvor EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at varetage udlejningen.

Til de knap 200 lejligheder findes også gode parkeringsmuligheder i både kælder og terræn.

- Vi er meget glade for at have fået opgaven med at udleje de knap 200 lejligheder i Carl Bro Haven i Glostrup for ATP Ejendomme. Det er et unikt boligbyggeri, hvor bæredygtighed, kvalitet og natur er i højsædet. Samtidigt går de kommende beboere ikke ned på beliggenheden, da projektet ligger 250 meter fra Vestskoven, som er Danmarks største, nye skov, mens indkøbsmuligheder, Hvissingehallen og andre sportsaktiviteter, børnehave og skole er i gåafstand, siger Lars Bo Christensen, kundechef i EDC Projekt Poul Erik Bech/STAD Projekt.


Køge: det store byggeboom frem til 2032

Afholdes 30. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Venue Køge Venue Køge , Ved Stadion 4, 1 , 4600 Køge


Baggrund

Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende år. Den seneste befolkningsprognose viser, at indbyggertallet forventes at stige med 6.586 personer over de næste 11 …

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne