Facadeproducenten Rockpanel har netop lanceret deres nye og teksturerede facadebeklædning Stones, der er fremstillet af den vulkanske sten basalt og op til 50 rpocent genvundet materiale.

Facadeproducenten Rockpanel har lanceret den nye facadebeklædningsserie Rockpanel Stones, der har hentet inspiration i stenens elegance. Rockpanel Stones skal ifølge Rockpanel forene den klassiske byggetradition med moderne bearbejdningsmuligheder, da facaderne med teksturerede udtryk som sten let kan bearbejdes på samme måde som træ.

‒ Med Rockpanel Stones har vi ønsket at skabe en serie, der sætter designet fri, så arkitekter og entreprenører kan fokusere på at udvikle et helt unikt udtryk, siger Mikkel Langetoft-Nielsen, Business Manager hos Rockpanel.

Ligesom producentens andre facader er Rockpanel Stones fremstillet af den vulkanske sten basalt og op til 50 procent genvundet materiale. Når facaden er udtjent, er materialet fuldt genanvendeligt og kan 1:1 indgå i produktionen af nye stenuldsprodukter, skriver Rockpanel.

Branding - fra idé til køb af byggeprojekter. Konferencen afholdes den 7. december 2023.

Den nye Rockpanel Stones-serie kommer i 2 kollektioner med hver sin naturlige overflade. Kollektionen Rockpanel Stones (Textured) byder på facadebeklædning, der puster liv i overfladen med sin gengivelse af naturstenens karakterfulde og teksturerede fremtræden.

‒ Rockpanel Stones (Textured) kommer i et udvalg af 10 naturlige nuancer, der harmonerer med naturen og let smelter sammen med deres omgivende miljø, fortæller Mikkel Langetoft-Nielsen.

Foretrækker man i stedet en poleret facade, kan man finde kollektionen Rockpanel Stones (Smooth) i den anden ende af skalaen.

‒ Rockpanel Stones (Smooth) har en enkel og glat overflade, der skaber rene linjer og strammer facaden op, forklarer Mikkel Langetoft-Nielsen om kollektionen, der kommer i 6 minimalistiske farver.

Rockpanel Stones-serien både ligner og er produceret af sten, og det giver nogle tekniske fordele i form af høj modstandsevne overfor brand, fugt og temperaturudsving, skriver Rockpanel.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS