Den svenske kæde har allerede 5 restauranter i Danmark, men planen er at ekspandere til hele landet.

Pincho Nation Danmark har netop modtaget sin første Børsen Gazelle, som gives til virksomheder, der 4 år i træk kan fremvise vækst og for hele perioden et positivt driftsresultat. Pincho Nation åbnede den første restaurant i København i 2018 og har præsteret en vækst på 196,8 procent over den 4-årige gazelleperiode.

– Vi er tilfredse med udviklingen på det danske marked. Driften af restauranterne er solid, og alle enheder er overskudsgivende. Vi har opbygget et stærkt fundament for fremtiden, hvor vi ønsker at invitere flere franchisetagere med på vores vækstrejse, og det forventer jeg allerede kommer til at ske i løbet af 2024, udtaler administrerende direktør i Pincho Nation Danmark, Flemming Christophersen.

Pincho Nation blev grundlagt i Sverige i 2012. I Danmark har kæden fem restauranter, hvor 2 ligger i København, ligesom Pincho Nation er til stede i henholdsvis Aarhus, Aalborg og Randers.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 5. marts 2024.

I Norden er der cirka 80 restauranter, hvoraf hovedparten ligger i Sverige. Størstedelen af restauranterne er drevet af franchisetagere.

Målsætningen er at udbrede konceptet til hele Danmark. Det skal ske gennem en systematisk og bæredygtig åbning af nye restauranter i samarbejde med franchisetagere, der ønsker at åbne en eller flere enheder.

Restauranten i Randers er drevet af franchisetagerne Tommy Refshøj og Begitte Nyborg. De er i gang med at se på mulighederne for at åbne endnu en restaurant i Jylland i 2024. De 2 har øjnene rettet mod Herning, Silkeborg og Viborg. Kæden har desuden andre større byer som eksempelvis Esbjerg, Vejle, Roskilde, Køge og Næstved i sigtekornet.


Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Afholdes 26. november 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Esbjerg ParkEsbjerg Park, Stormgade 200, 6700 Esbjerg


Baggrund

Der bor i dag ca. 115.585 mennesker I Esbjerg, der dækker et areal på 750 kvm. En målrettet strategisk indsats skal sikre, at der i de kommende år arbejdes på at udvikle den fortsatte vækst, så kommunen fortsat vil være attraktiv for både…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS