Den 24. maj havde Ejegod Ejendomme inviteret håndværkere, rådgivere, arkitekt, de kommende ejere hos Vinding Gruppen og byggeledelsen til rejsegilde for at markere en milepæl på boligbyggeriet i et af de sidste byggefelter i Viborg Baneby. Her opfører Dansk Boligbyg 51 boliger i totalentreprise.

I totalentreprise bygger Dansk Boligbyg 4.000 kvm boliger, der er tegnet af Skala Arkitekter i samarbejde med OJ Rådgivende Ingeniører, i Viborg Baneby. Ejegod Ejendomme er bygherre på projektet, der er blevet solgt til Vinding Gruppen. Det består af 51 lejligheder på mellem 68 og 94 kvm. Den 24. maj var der rejsegilde på projektet.

- Jeg synes, at processen har været fantastisk og til et stort 12-tal. For jegerimponeretbådeoverkvalitetenogforløbet. Det er kun seks måneder siden, vi havde første spadestik. Så det er godt gået, at vi allerede kan holde rejsegilde i dag, sagde Direktør Jens Jakobsen fra Ejegod Ejendomme.

Fra Dansk Boligbyg takkede direktør for Dansk Boligbyg Vest, Kris Houmann, både bygherre, rådgivere og håndværkere for det gode og tillidsfulde samarbejde.

Konference: Horsens: De store investeringer

- Vi har tidligere bygget 144 boliger til PFA her i Viborg Baneby sammen. Et stort projekt for os – og et stort projekt for Ejegod Ejendomme. Men det blev en god byggesag og et byggeri, som var med til at sætte standarden her i det nye kvarter, sagde han blandt andet.

Fra 2019 til 2021 udførte Dansk Boligbyg en totalentreprise for Ejegod Ejendomme med 144 udlejningsboliger til PFA. Ideen med disse boliger var at påvirke hele Banebyen i en positiv arkitektonisk og kvalitetsmæssig retning. Denne mission gælder også det nuværende projekt med yderligere 51 lejeboliger.

Byggeriet af de 51 lejligheder blev påbegyndt i november 2022 og forventes afleveret i marts 2024. Ejendommen er på forhånd solgt til Vinding Gruppen, som bliver udlejere af boligerne.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND