Frem mod december 2023 opføres der 20 eksklusive ejerlejligheder på Dalum Papirfabrik i Odense. Lejlighederne opføres i en af papirfabrikkens gamle bygninger og bliver blandt de mest eksklusive på Fyn.

MT Højgaard Property Development etablerer 20 eksklusive ejerlejligheder i den gamle industribygning Hollænderhuset i den nordøstlige ende af Dalum Papirfabrik i Odense. Lejlighederne bliver på mellem 120 og 200 kvm, og priserne kommer til at ligge på mellem cirka 4 og 8 millioner kr.

- Der er tale om lejligheder af en karakter, der sjældent udbydes i Odense. Beliggenheden tæt på Odense Å er i topklasse, og det bliver nogle enormt flotte lejligheder i New Yorker-stil, hvor bygningens industrielle aura og historie bevares, siger Henrik Christoffersen fra Home Ejerlejlighedsbutikken Odense, der netop har sat lejlighederne til salg.

Konference: Omdannelse af erhverv til bolig

Dalum Papirfabrik startede sin produktion op i 1875. Produktionen blev indstillet i slutningen af 2012.

Den nye bydel på grunden kommer til at bestå af dels nybyggede boliger, og dels renovering af dele af den eksisterende bygningsmasse, hvor man blandt andet bevarer den gamle fabriks ikoniske shedtage ud mod Dalumvej, hvor dagligvarebutikken Netto vil ligge samt parkeringshuset.

Dalum Papirfabrik kommer til at rumme 442 boliger fordelt på 301 lejelejligheder, 63 rækkehuse, 20 eksklusive ejerlejligheder og 58 seniorboliger. Hertil kommer der dagligvarebutik, parkeringshus fælleshus, naturlegepladser og flere grønne arealer.

Bag bydelen står MT Højgaard Property Development. C.F. Møller er arkitekt. Dalum Papirfabrik ventes at være fuldt udbygget i løbet af 2024.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning