Lina Bareikytė-Dumčiuvienė er blevet udnævnt som PLH Arkitekters chef for de baltiske lande, hvor hun skal udbrede den nordiske tilgang til arkitektur, arbejdspladsdesign og multifunktionelle rum til endnu flere kunder.

Som PLH Arkitekters chef for Baltikum skal Lina Bareikytė-Dumčiuvienė styrke tegnestuens allerede stærke baltiske tilstedeværelse i regionen.

- Jeg ser frem til at styrke vores tilstedeværelse i Baltikum og bygge videre på de mange gode relationer, vi er lykkedes med at opbygge blandt kunder og samarbejdspartnere. PLH Arkitekter har en lang, stolt historie i regionen som en af de første udenlandske tegnestuer, der kom ind på markedet med markante byggerier som Green Hall i Vilnius. I dag er vores liste over færdige projekter lang, mens flere er ved at blive opført – og jeg kan ikke vente med at udvikle nye idéer sammen med vores baltiske partnere og hjælpe dem med at bringe deres visioner til live, siger Lina Bareikytė-Dumčiuvienė.

Konference: Træbyggeri

PLH Arkitekter er veletableret i både Letland og Litauen og har også meget at tilbyde estiske kunder, fortæller Lina Bareikytė-Dumčiuvienė og peger på muligheden for at oprette et satellitkontor i regionen. En vigtig del af væksten her vil være at skabe opmærksomhed om tegnestuens unikke tilgang til arkitektur.

- I Danmark såvel som internationalt er PLH kendt for vores måde at designe bygninger, der tager udgangspunkt i mennesket, og hvor individets sundhed, trivsel og glæde er i centrum. Det er en meget skandinavisk tilgang til arkitektur, som jeg oplever stor efterspørgsel på overalt på det baltiske marked.

Lina Bareikytė-Dumčiuvienė, som er født i Litauen og nu bosat i Danmark, ser et klart potentiale i at udforske de mange ligheder mellem baltisk og skandinavisk mentalitet, æstetik og livsstil.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning