I slutningen af marts 2021 afleverede Pihl & Søn afleverede 179 nye lejelejligheder på Teglholm Brygge. De første beboere er allerede rykket ind.

På Teglholmsgade i Københavns Sydhavn er der opført en ny boligejendom på 17.000 kvm. Byggeriet omfatter 179 lejligheder og er opført op til 8 etager. Hertil kommer en 4.500 kvm kælder og en pavillon, som skal bruges til offentlig café samt med fællesareal til beboeraktiviteter.

Boligbyggeriet, der er tegnet af PLH Arkitekter og med MOE som ingeniørrådgivere, er opført som totalentreprise af Pihlkonsortiet. Pihlkonsortiet kunne aflevere byggeriet til en tilfreds bygherre den 26. marts 2021.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 25. november 2021.

- Det er et projekt, som vi er stolte af at aflevere til bygherren. Synergien mellem selskaberne i Pihlkonsortiet har været tydelige gennem hele processen og har givet den rette fleksibilitet og struktur, som vi er kendt for, siger Halldór P. Ragnarsson, administrerende direktør i Pihl & Søn A/S, der selv var med, da det første spadestik blev taget i 2018.

Afleveringen kommer i kølvandet på nyheden om, at Pihl-koncernen har fået det fulde ejerskab over Pihl & Søn, mens MJ Eriksson bliver en del af det nye koncernselskab Pihl Holdings.

- Afslutningen på dette projekt viser med al tydelig, hvad vi er og fortsat skal være i den nye koncernstruktur – en betroet og pålidelig samarbejdspartner, der indfrier bygherrernes forventninger, siger Halldór P. Ragnarsson.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

Afslutningen på en rejse
De første beboere er allerede flyttet ind, og en stor del af de 179 lejligheder på Teglholmsgade i Københavns Sydhavn er lovet væk til nye lejere. Hele ejendommen består af 17.000 m2 og er op til otte etager, der også tæller både havnebrygge og en pavillon med café og beboerhus samt stor parkeringskælder. Det er TDC Pensionskasse, der er bygherre på projektet og færdiggørelsen af Teglholm Brygge markerer samtidig afslutningen på en række store byggeprojekter på Teglholmen for pensionskassen.

- Det har naturligvis en særlig betydning at afslutte mange års arbejde i området ved at modtage det sidste byggeri fra Pihlkonsortiet, der har været en absolut professionel totalentreprenør at samarbejde med. Det er samtidig tilfredsstillende at se det færdige byggeri, der lever op til alle vores forventninger, pryder i bybilledet, og som allerede er efterspurgt på markedet, siger Leif Stidsen, CEO i TDC Pensionskasse.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter