Nye investorer ovrtager både ejerskabet og driften af, hvad Tripadvisor har kåret til, Danmarks bedste hotel igennem 3 år. Med i handlen overtager selskabet et større antal ejendomme.  

I dag overtager Bandholm Hotel Holding, ejerskabet og driften af, hvad Tripadvisor har kåret til, Danmarks bedste hotel igennem 3 år, Bandholm Hotel. Hotellet, der i 2008 blev købt af Faderhuset, har 50 værelser.

- Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi overtager et særdeles veldrevet hotel. Og vi ser frem til at fortsætte med at kunne tilbyde gæster en helt særlig oplevelse her på Bandholm Hotel, udtaler Peter Hauge, direktør for selskabet.

- At vi samtidig er lykkedes med at involvere en kapacitet indenfor hoteldrift i Danmark, Peter Bøgil i både ejerkredsen og hotel ledelsen, er for os et eksempel på vores vilje til ikke blot at fastholde men også at udbygge til et helt usædvanligt højt niveau, fortsætter han og nævner i denne sammenhæng et nyt samarbejde med en Michelin-kok som et eksempel.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Peter Bøgil, der er kendt som hotelchef for Ruths Hotel og fra Brøndums Hotel, og ægtefælle, Heidi, flytter til Bandholm og vil overtage den daglige ledelse af hotellet.

Med i handlen overtager selskabet et større antal ejendomme i Bandholm.

Bag selskabet Bandholm Hotel Holding står der stærke navne fra dansk erhvervsliv og tæller udover Direktør Peter Hauge og Hotel Direktør Peter Bøgil også Nicolai Kærgaard og Rolf Adamson. Det er dermed en helt ny ejerkreds, der vil fortsætte driften af Bandholm Hotel.

 


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter