Kjøller Ejendomme tilbyder nu andre udlejere at annoncere på platformen TilLeje.dk, der vil udfordre de etablerede boligportaler. Det skal være gratis at etablere kontakt mellem lejer og udlejer.

Som noget nyt har Kjøller Ejendomme valgt at dele platformen TilLeje.dk, hvor lejer og udlejer helt gratis kan søge efter lejemål eller annoncere deres lejebolig. Ejendomsselskabet ser en åbning i markedet, der nu forfølges.

- Vi har i lang tid syntes, at der mangler et reelt alternativ til BoligPortal og andre sider, der kræver betaling for at lejer og udlejer overhovedet kan starte en dialog, siger Magnus Kjøller.

På landets store boligportaler ses det ofte, at lejer, udlejer eller begge parter skal betale abonnement for at få fuld adgang til sidens funktioner. Netop det faktum møder kritik fra det nordjyske ejendomsselskab.

- Når man tænker over det, er det faktisk utroligt, at man har accepteret den præmis. Hvad ville man sige til at betale entré for at handle i supermarkedet? Eller betale for at tage kontakt til bilforhandleren? Vi mener, der er plads til et alternativ i markedet, og den åbning forfølger vi, siger Magnus Kjøller.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2021.

Klassens frække dreng
Kjøller Ejendomme har selv brugt TilLeje.dk til at annoncere for sine lejemål i knap 6 måneder. Noget, der har fungeret så godt, og skabt efterspørgsel fra andre udlejere, at siden nu deles med andre.

- Det skal være slut med brugerbetaling. Vi har faktisk ikke nogen planer om at tjene penge på TilLeje.dk. Jeg kan godt leve med at sætte lidt til, da vi alligevel selv har brug for en portal, der hverken koster penge eller er fyldt med reklamer, siger Magnus Kjøller.

- Når man skal konkurrere mod gratis, må man oppe sig og levere bedre løsninger. Jeg tror, at de eksisterende aktører kommer til at revurdere deres forretningsmodeller, siger Magnus Kjøller.

Kjøller Ejendomme er primus motor på TilLeje.dk, men lanceringen fjerner ikke fokus fra kerneforretningen i ejendomsselskabet. En bred lancering af TilLeje.dk skaber ikke noget nyt behov for hverken at ansætte yderligere medarbejdere i organisationen eller opkræve betaling fra brugere.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.