Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, har ansat Bo Velling-Theisen som ny kædechef med ansvar for at videreudvikle virksomhedens 23 håndværkerbutikker. Første opgraderede butik åbner snart.

Bo Velling-Theisen bliver ny kædechef med ansvar for at videreudvikleLemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker.. De seneste 6 år har han som CMO/CDO i Brødrene Dahl haft ansvaret for forretningsudvikling, markedsføring, e-commerce samt digital udvikling.

- Vi oplever større og større forventninger til, hvad en håndværkerbutik skal kunne. Dem kommer vi i møde med blandt andet flagskibsbutikker med mere kundevenlige miljøer, større vareudvalg og bedre overskuelighed. Bos store erfaring og indsigt er stærke kort i forhold til både at drive og udvikle Lemvigh-Müllers butikker – og være med til at tage dem videre på den digitale rejse, siger Mikkel Lohmann Davidsen, Senior Sales Director hos Lemvigh-Müller.

Træ - nu til at bygge højhuse. Konferencen afholdes den 5. december 2023.

Bo Velling-Theisen ser frem til at sætte sin erfaring i spil hos Lemvigh-Müller:

- Fysiske håndværkerbutikker er helt afgørende i forhold til at udvikle og vedligeholde vores relationer med kunderne. De skal fungere i et tæt samspil med de digitale kanaler, og derfor er vi allerede godt i gang med at styrke og udvikle båndene yderligere. Det glæder jeg mig til at arbejde videre med, siger han.

Den første vigtige opgave for Bo Velling-Theisen bliver åbningen af Lemvigh-Müllers nye, store butik i København.

Den nye håndværkerbutik på mere end 1.000 kvm slår dørene op den 4. december 2023 på A.C. Meyers Vænge 190 i København SV.

 


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.