Helle Bach Pedersen er ny regnskabsansvarlig hos Skou Gruppen. Hun har mere end 40 års erfaring i regnskabsbranchen, heraf 32 år i et ingeniørfirma.

Helle Bach Pedersen er oprindeligt uddannet revisorassistent og har i mere end 40 år arbejdet som henholdsvis controller og regnskabsansvarlig, heraf 32 år som controller i Grontmij (nu Sweco). Hun har desuden tidligere været controller hos Kieler Architects samt regnskabsansvarlig hos Nordic Medicare og City Parkeringsservice.

- Jeg har været i et ingeniørfirma i mange år, og det har altid været spændende. Så efter nogle år væk fra byggebranchen, trak det virkelig i mig for at komme tilbage, siger Helle Bach Pedersen.

Branding - fra idé til køb af byggeprojekter. Konferencen afholdes den 7. december 2023.

I det nye job som regnskabsansvarlig hos Skou Gruppen er Helle Bach Pedersen også leder for 3 regnskabsmedarbejdere. Det er en rolle, som hun ikke har prøvet før, men som hun er glad for at indtage.

- Alle er søde og har taget godt imod mig. Vi er gode til at tale om tingene, og alle bliver inddraget og hørt. Så jeg har følt mig hjemme fra dag ét og glæder mig hver dag til at komme på arbejde, siger Helle Bach Pedersen og tilføjer, at arbejdet dog er lidt hektisk for tiden, da regnskabsteamet er i gang med at afslutte årsregnskabet.

Helle Bach Pedersen er 62 år og bor i hus i Langesø ved Tikøb.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS