Sammen har NRE og Fearnley Securities dannet projektselskabet Smestad Sentrum Utvikling, som skal administrere ejendommene indtil den endelig regulering for Smestad foreligger. NorgesGruppen deltager også i samarbejdet som hovedaktionær og partner.

Ejendomsudvikler og totalentreprenørvirksomheden NRE Group har investeret i et stort ejendomsprojekt i Oslo ved købet af 2 større ejendomme.

Investeringen er foretaget i et samarbejde mellem datterselskabet NRE Norway og Fearnley Securitie, som sammen skal udvikle et kombineret bolig- og erhvervsprojekt i bydelen Smestad. Projektet forventes at omfatte 50-70 boliger samt et større erhvervsareal.

Ejendommene ligger ved Smestad T-bane station cirka 4 kilometer fra Oslo Centrum.

Konference: Grøn byudvikling og omdannelse af bydele

- Vi glæder os til at gå i gang med at arbejde med denne unikke ejendom, som bliver en central del af udviklingen af Smestad i de kommende år, siger, administrende direktør i NRE Norway, Allan Sønderbæk.

Som en af de største aktionærer i projektet skal NRE stå for udviklingen af det nye og kommende bolig- og erhvervsprojekt, mens Fearnley vil være ansvarlig for udlejning og administration af de eksisterende bygninger. Dette er det tredje samarbejdsprojekt mellem Fearnley og NRE Norway.

- Det er med stor tilfredshed, at vi endelig kan offentliggøre vores planer omkring Smestad-projektet. Det er et projekt, som vi har arbejdet med længe i kulissen, og som understreger vores position som en nordisk ejendomsudvikler. Nu ser vi frem til at igangsætte projektarbejdet sammen med vores kompetente samarbejdspartnere, siger, administrerende direktør i NRE Group, Jacob Eiskjær Olesen.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked