Nyt bestyrelsesmedlem hos entreprenør med base i Hillerød har blandt andet en fortid som administrerende direktør i arkitektvirksomhed fra Frederikssund.

Den 11. september 2023 indtrådte Bente Andersen som medlem af bestyrelsen i HHM. Hun er administrerende direktør i Fischer Lighting og har tidligere været administrerende direktør i arkitektfirmaet Mangor & Nagel i 8 år.

- Bentes kompetencer vil supplere de nuværende bestyrelsesmedlemmers kompetencer. Og særligt hendes viden om tidligt samarbejde i byggeprojekter og fokus på opbygning af relationer vil kunne fremme udviklingen i HHM A/S, siger bestyrelsesformand i HHM, Peter Sørensen.

Ny udbudslov. Kurset afholdes den 16. april 2024.

Også Bente Andersen ser frem til at bringe sin viden og erfaring i spil hos HHM.

- Jeg har samarbejdet med HHM i mange år i forskellige sammenhænge og kender derfor virksomheden godt. Jeg ser meget frem til at indtræde i bestyrelsen og bidrage med min erfaring fra forskellige dele af branchen samt mit store markedskendskab, udtaler hun.

HHM havde i 2022 en omsætning på 737 millioner kr., og resultatet før skat lød på 27,5 millioner kr., mens det efter skat landede på 21,3 millioner kr. Virksomheden har 216 medarbejdere.


De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Afholdes 31. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Kursusbeskrivelse

I juni 2020 kom der nye brandændringer i Bygnignsreglementet. Kurset giver dig den fornødne gennemgang af brandkravene i Bygningsreglementet med alle de nye ændringer i 2019 og 2020. De brandtekniske krav i byggeri kan være komplekse og svært tilgængelige.…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri