Anlægsgartner indvier nye kontor- og mandskabsfaciliteter på matriklen i Greve og gør klar til generationsskifte.

KS Treecare blev etableret for 22 år siden af Kim Poulsen og en tidligere partner. På papiret er det fortsat 58-årige Kim Poulsen, der er direktør og ejer af KS Treecare. Men i det kommende år tager sønnen Nikolaj Baron over både som 2. generations ejer af virksomheden og som direktør.

- De seneste 3 år har vi arbejdet målrettet på at gøre KS Treecare så stor og veldrevet, at virksomhedens overskud kan finansiere Nikolajs overtagelse af butikken, siger Kim Poulsen.

De seneste 3 år er bruttofortjenesten i virksomheden vokset med 46 procent, overskuddet er vokset med 58 procent, og virksomhedens medarbejderstab er vokset fra 13 til 18 fuldtidsansatte.

- Nikolaj har allerede fungeret som driftsleder i KS Treecare gennem 1,5 år. Det er ham, der styrer virksomhedens drift, har kontakten med de faste kunder og dialogen med medarbejderne, siger Kim Poulsen.

Ifølge den kommende ejer og direktør, er kursen for fremtiden klar: KS Treecare skal være de største og bedste inden for træfældning og træpleje. Flere opgaver med vedligeholdelse af grønne arealer skal vindes, og væksten skal fastholdes.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 23. maj 2023.

KS Treecare har allerede en solid kundebase af anlægsgartnere, andelsboligforeninger, boligselskaber, entreprenører, grundejerforeninger, kommuner, landskabsarkitekter, menighedsråd, kirkegårde, private, virksomheder og offentlige kunder – blandt disse er også Glyptoteket, Naturhistorisk Museum, Louisiana og Dyrehavsbakken.

- Vi gør meget for at fastholde gode medarbejdere og uddanne flere unge inden for vores fag. Rekruttering er altid faldet os nemt, for vi har spændende kunder og opgaver. Jeg tror, det er årsagen til, at vores medarbejdere og lærlinge finder frem til os, siger Nikolaj Baron.

Netop nu er KS Treecare også i færd med at etablere et helt nyt kontor og nye mandskabsfaciliteter. Her bliver der varmeveksler, genindvinding af varme og på sigt solceller på taget.

Nikolaj Baron overtager KS Treecare og får titel af direktør i midten af 2023, hvor han køber Kim Poulsen ud af virksomheden med et gældsbrev. Virksomhedens overskud de kommende år betaler af på gælden. Hvor lang tid det tager, afhænger af den endelige pris for virksomheden og kommende overskud. Kim Poulsen fortsætter som ansat i virksomheden.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND