LE34 udvider partnerkredsen med 5 landinspektører og en arkitekt. Det skal styrke landinspektørvirksomhed både fagligt og ledelsesmæssigt.

Landinspektørfirmaet LE34 styrker partnerkredsen med udnævnelsen af 6 nye partnere, hvis personlige engagement i ejerskabet skal være med til at højne og fremtidssikre det faglige og ledelsesmæssige fundament inden for en række forretningsområder. Med optagelsen er der nu i alt 47 partnere i LE34.

– Vi er et stort lille firma, fordi vi er forankret og servicerer lokalt, men har fordelene, som hører til at være en stor virksomhed. Og det er vigtigt, at vi har en partnerkreds, som repræsenterer alle firmaets afdelinger både geografisk, fagligt, ledelsesmæssigt og visionært. På den måde ruster vi os også til fremtiden, siger Kenneth Norre, der er administrerende direktør i LE34.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

De nye partnere i LE34 er Anne Hinge, der er arkitekt og afdelingsleder for Planlægning Øst i LE34, Brian Bay Johansen, der er landinspektør og afdelingsleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Frederikssund, Jan Mortensen, der er landinspektør og afdelingsleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Næstved, Kristian Kirstein Severinsen, der er landinspektør og teamleder for Skel og Ejendomme i LE34 i Køge, Lars Overby, der er landinspektør og afdelingsleder for Offshore i LE34 i Aalborg, og Rene Bundgaard Christensen, der er landinspektør og specialist i teknisk måling hos LE34 i Aarhus.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter