Dansk arkitekt tiltræder hos Krook & Tjäder Malmö, men får arbejdsplads i København.

Arkitekt Birgitte Eriksen er det seneste tilføjelse til Krook & Tjäder Malmö. Birgitte er byggeøkonom, certificeret projektleder, certificeret leder, bygherrerådgiver og arkitekt med specialisering i transformation. Birgitte begyndte sin stilling om efteråret 2023 og er placeret i København.

- Krook & Tjäder har en bred vifte af opgaver i hele Skandinavien, og jeg er virkelig stolt over at blive en del af holdet af dygtige arkitekter hos Krook & Tjäder, siger Birgitte. Jeg vil fortsætte med at styrke opmærksomheden på virksomhedens personlige og nærværende tilgang til projekter, også på den danske side af Øresund. Sammen med mine kolleger ser jeg frem til at møde både danske og svenske ejendomsejere, der udfører projekter i Danmark, udtaler Birgitte Eriksen.

Birgitte har en baggrund med adskillige projekter inden for en bred vifte af segmenter, hvor hun blandt andet har arbejdet som projektleder med omdannelsen af Hellerup Park Hotel, bygherrerådgivning inden for nano renrum på DTU, samt som projekteringsleder på Nyt Odense Universitetshospital og på udviklingen af eksklusive boliger i Nyborg Kyst.

Ny udbudslov. Kurset afholdes den 16. april 2024.

Hun har været projektleder hos KHR, projekt-, markedsførings- og teamchef hos Erik Arkitekter og har også haft en lang karriere hos Creo Arkitekter, hvor hun var partner og med speciale indenfor sundhedsarkitektur.

- Med Birgitte i vores team bliver kontoret massivt styrket til at håndtere alle typer projekter på begge sider af Sundet, konstaterer Tobias Magnesjö, arkitekt og kontorchef hos Krook & Tjäder Malmö.

- Vi har de seneste 10 år gennemført komplekse og store projekter i Danmark og blandt andet vundet pris for årets projekt i Danmark for nylig. Vi ser Øresund som en samlet markedsplads og har flere projekter i Danmark end nogensinde. Vores nye kollega Birgitte har bred kompetence inden for blandt andet ejendomsøkonomi, projektering samt aktivitet som bygherrerådgiver og arkitekt med specialisering i transformation - det er præcis, hvad vi har brug for til vores team, slutter han.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS