Basalt, som blev til på blot 6 uger efter ideen opstod, åbnede den første butik i efteråret 2022, og indenfor kort tid stod 10 butikker klar. Nu lukker Salling Group kæden ned.

I løbet af de seneste måneder har energiudgifterne fundet tilbage til et mere normalt leje, ligesom der er udsigt til lavere inflation. Derfor har Salling Group også fremrykket den endelige evaluering af Basalt. Dommen over den nye discountkæde er den hårdeste tænkelige: Butikkerne må lade livet.

- Jeg er stolt af, hvordan vi på rekordtid lancerede et koncept, der tilbød kunderne en langt billigere indkøbskurv end noget andet sted i markedet. Det ligger dybt i vores dna at have fokus på at løse kundernes vigtigste udfordringer ved hjælp af nye, innovative tiltag, og vi vil også fremadrettet teste nye løsninger, som alle vil være målrettet at forbedre kundernes hverdag, siger kommende administrerende direktør i Salling Group, Anders Hagh.

Konference: Køge: De store projekter

De planlagte åbninger af nye Basalt-butikker i Nakskov og Greve annulleres, mens de nuværende Basalt-butikker lukker ned i løbet af de næste måneder.

Det betyder, at Netto vender retur i Kastrup, Odense, Glostrup og Næstved. De øvrige Basalt-butikker åbner ikke op på ny - det drejer sig om Viby, Helsingør, Fredericia og Hjørring.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter