I november 2015 indgik JFP totalentreprisekontrakt med Elf Development om at opføre byggeriet Terrassehaven med 139 lejligheder på mellem 67 og 140 kvm i den nye bydel i Rødovre. Nu er byggetilladelsen på plads.

Byggetilladelsen til Terrassehaven i IrmaByen er på plads, og JFP oplyser, at man sammen med bygherre og rådgivere har indledt projekteringsfasen. I tæt samarbejde med installationsentreprenørerne på byggeriet er JFP i gang med at optimere og forfine projektet, så det lever op til fremtidens krav til moderne livsstil.

Sideløbende med projekteringsfasen er bygherre i fuld gang med at grave ud og forberede grunden, så JFP forventningsvist kan gå i gang med fundament og betonarbejdet sidst i februar 2016.

NB! Rødovre investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. april 2015.

IrmaByen der udvikles af ELF Development, ligger på Irma-koncernens gamle domicilområde ved Korsdalsvej i Rødovre. Området vil i løbet af de kommende år helt ændre karakter og bliver en helt ny unik bydel – om end det ikoniske kaffetårn også fortsat bliver varetegn for området.

- De 139 boliger, JFP skal opføre, er med et elegant og moderne udtryk med murede facader, altaner og store vinduespartier. Desuden indeholder projektet penthouselejligheder, tagterrasser og parkeringskælder, skriver JFP om boligerne.

Projektet er tegnet af Gröning Arkitekter, som er aktuelle med flere projekter i Rødovre - herunder også det kommende boligbyggeri på Damhusgrunden. Terrassehaven skal efter planen stå færdigt ultimo 2017.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter