Jeudan erhverver nyistandsat bygning på over 2.500 kvm i Rigensgade i Indre By. Lintrup & Norgart stod for salget og indledte med at få udlejet den helt tomme ejendom.

For 101 millioner kr. har børsnoterede Jeudan købt ejendommen Rigensgade 11 i København K på 2.564 kvm. Bygningen blev opført i 1799 af hæren som officersboliger og munderingsdepot – og blev mange år senere omdannet til kontorer.

Det seneste år er ejendommen i etaper blevet totalrenoveret og omdannet til multibrugerhus med blandt andet fælles gårdhave og personalerestaurant, drevet af Meyers Contract Catering, der selv er en af ejendommens kunder.

NB! Kontorbyggeriets udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. november 2017.

- Rigensgade passer fint i vores strategi om at investere i veldrevne og velbeliggende kontor- og boligejendomme i det centrale København. Ejendommen har en unik historie, den er over 90 procent udlejet, og der er 30 parkeringspladser til kunderne. Den ligger i nærheden af både Østerport og Nørreport stationer, og om mindre end 2 år åbner metrostationen ved Marmorkirken endnu tættere på, siger administrerende direktør Per W. Hallgren.

Ejendommen husede gennem flere år konsulentvirksomheden Awapatent og var ejet af to af partnerne. Da Awapatent skulle flytte, var ejendommen i overskud.

- Vi havde ikke travlt med salget, og Lintrup & Norgart anbefalede os at renovere bygningen, for eksempel med storrumskontorer og fælles mødelokaler. Med byggeudgifterne indregnet har det sikret os en væsentlig bedre pris, så vi er meget tilfredse med handlen og rådgivningen undervejs, siger Christian Akhøj, direktør og den ene af de hidtidige ejere.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Kurset afholdes d. 5. april 2018.

- Vi kunne med det samme se mulighederne i den fredede og meget flotte ejendom. Vi foreslog straks en istandsættelse og ombygning og styrede byggeriet for sælger. På ret kort tid lykkedes det at få tre solide lejere ind i ejendommen, og på den måde fik sælgerne tilført ekstra værdi. Og vi kunne præsentere blandt andre Jeudan for en istandsat og moderne indrettet ejendom med stabile lejeindtægter, siger Stig Lintrup, administrerende direktør og partner i Lintrup & Norgart.

Mæglervirksomheden er i stigende grad aktiv på markedet for investeringsejendomme og var rådgiver ved det nylige salg af en større portefølje af københavnske ejendomme, en af årets største transaktioner.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS