Henrick Berendtsen har siden september 2023 har varetaget funktionen som midlertidig administrerende direktør i ISS Danmark. Nu sætter han sig permanent i stolen.

Henrick Berendtsen, der siden september 2023 har varetaget funktionen som midlertidig administrerende direktør i ISS Danmark, har per 16. november permanent overtaget rollen.

- Jeg er glad for, at vi har fundet den helt rette kandidat i egne rækker. Henrick Berendtsen er en dygtig og erfaren leder med mange års erfaring på tværs af ISS, og som i sin korte tid som midlertidig CEO i ISS Danmark har vist, at han sammen med den øvrige ledelse i ISS Danmark, formår at fortsætte det gode momentum, der er i den danske del af forretningen, udtaler Carl-Fredrik Bjor, administrerende direktør for Northern Europe, i ISS.

Ny udbudslov. Kurset afholdes den 16. april 2024.

Henrick Berendtsen har været en del af ISS siden 2010 og har gennem årene haft mange lederroller på tværs af den danske del af forretningen. I 2016 blev han en del af det danske ledelsesteam, da han fik rollen som Business Unit Director for Banking, Industry and Pharma. Henrick Berendtsen har også varetaget rollerne som Business Unit Director for Production Based and Public IFS og Operations Performance Director.

- Jeg er både stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for ISS Danmark. Vi står på et stærkt fundament, som er resultatet af mange års hårdt arbejde og vores globale strategi, OneISS, der har styrket den danske forretning. Vi skal fortsætte vores kommercielle momentum, og fortsætte med at levere gode serviceoplevelser hos vores kunder udført af vores fantastiske medarbejdere, der er hjørnestenen i vores forretning, siger Henrick Berendtsen.

 


Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Afholdes 19. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Danmarks Statistik vurderer at der frem til 2030 vil være 170.000 flere ældre over 80 år, og selvom stadig flere klarer sig hjemme vil byggeriet af plejehjem være markant.

Markedet for private plejehjem i Danmark forudses derfor at være meget stort.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS