Investorer har planer om at bygge et nyt fodboldstadion med plads til 20.000 tilskuere samt en håndboldhal med plads til 10.000 tilskuere i Aalborg.

Ifølge TV2 Nord vil "en gruppe pengemænd" bygge et nyt stadion med plads til 20.000 tilskuere samt en sportshal med plads til 10.000 i Aalborg.

Mediet skriver, at Aalborg Kommune formelt set ejer det nuværende stadion, der ligger i tæt bebyggelse i Vestbyen på en grund, hvor der dårligt er plads til at udvide. Grunden er ifølge TV2 Nord testamenteret til kommunen af spritbrænder Harald Jensen, og det kan ifølge mediet give udfordringer med enten at udbygge eller rive det nuværende stadion ned.

Aalborgs massive udviklingsprojekter. Konferencen afholdes den 26. september 2024.

Ifølge Nordjyske er tanken ellers, at den nye sportshal skal bygges der, hvor stadion ligger i dag, mens det nye fodboldstadion skal bygges lidt længere ude i Vestbyen på den grund, hvor travbanen aktuelt ligger.

Nordjyske skriver videre, at investorgruppen barsler med en model, hvor boligudvikling skal være med til at finansiere projekterne. Hverken Nordjyske eller TV2 Nord kan få be- eller afkræftet planerne fra officielle kilder.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.