In­du­stri­e­jen­dom­men i Hedehusene er netop solgt på 2 dage før sagen overhovedet kom på nettet. Køber af den 1.933 kvm store in­du­stri­e­jen­dom er Litotryk, som har købt ejendommen af deres leverandør Telau. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget.

Litotryk har købt en in­du­stri­e­jen­dom­ på Baldersbuen 14 i Hedehusene for 14,5 millioner kr. af Telau.

Der gik 2 dage fra ejendommen var sat til salg til, Litotryk var ude og se den.

- Det er det, jeg kalder for en hurtig handel. I Jylland, hvor jeg kommer fra, kalder vi det "grillkylling". Ikke så meget betænkningstid frem og tilbage. Vi var indstillet på at flytte, så da muligheden opstod, slog vi til. Det endte så med den her ejendom i Hedehusene, som vores leverandør Telau fraflytter. Lotte Bach fra EDC Erhverv var også hurtig i processen og god til at følge op, så på den måde faldt alt på plads på en god måde, siger Ole Lundsgaard, direktør Litotryk.

Køge: De store projekter

EDC Erhverv Poul Erik Bech Taastrup har formidlet salget af den knap 2.000 kvm store in­du­stri­e­jen­dom, som blev solgt på et par dage.

- Jeg fik et opkald om mandagen og tog ud og vurderede ejendommen. Om onsdagen var Ole Lundsgaard til fremvisning og aftalen kom mere eller mindre i hus. Herfra gik det stærk og inden for kort tid var aftalen underskrevet. Stor tak til min kollega Frank Kristensen fra Herlev, som tidligere havde fremvist en anden in­du­stri­e­jen­dom i Glostrup for køberen. Så salget gik lynhurtigt, siger Lotte Bach, erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bach Taastrup.


Køge: det store byggeboom frem til 2032

Afholdes 6. juni 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Venue Køge Venue Køge , Ved Stadion 4, 1 , 4600 Køge


Baggrund

Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende år. Den seneste befolkningsprognose viser, at indbyggertallet forventes at stige med 6.586 personer over de næste 11 …

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne