HusCompagniet og NREP har indgået aftale om byggeri af et Plushusene-bofællesskab med 164 rækkehuse og fællesfaciliteter i Viby Sjælland i Roskilde Kommune.

Plushusene er allerede etableret på 6 lokationer rundt om i landet, og yderligere 3 bofællesskaber er under opførsel. NREP og HusCompagniet har nu indgået aftale om byggeri af endnu et bofællesskab.

De 2 virksomheder samarbejder allerede på andre projekter, blandt andet et rækkehusbyggeri i Tingbjerg i København og ældreboliger i Helsinge.

- Plushusene er et visionært og unikt koncept, der imødekommer mange anskuelser om, hvordan vi vil leve og bo i fremtiden. Vi er derfor utrolig glade for, at vi nu kan bringe HusCompagniets mangeårige ekspertise i spil til opførelsen af Plushusene i Viby Sjælland, og at aftalen samtidigt kan blive startskuddet for flere fælles udviklings- og byggeprojekter og er med til at cementere vores strategi på B2B markedet, siger administrerende direktør i HusCompagniet, Martin Ravn-Nielsen.

Bofællesskaber for seniorerne. Konferencen afholdes den 21. marts 2024.

Plushusene i Viby Sjælland bliver et naturskønt, miljøcertificeret rækkehuskvarter med træelementer fra HusCompagniets egen fabriksproduktion og dertil kommer fælleshus og fælles uderum.

- I det kommende projekt vil vi trække på HusCompagniets erfaring i at bygge med træelementer, - noget, som også er et vigtigt fokus for os, siger administrerende direktør i Plushusene, Martin Kring.

Plushusene er etableret i 2018 af NREP og M+ Invest.

Projektet i Viby Sjælland mangler fortsat endelig myndighedsgodkendelse. Med den på plads vil de første beboere kunne flytte ind i Plushusenes lejeboliger i Viby Sjælland i slutningen af 2025.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS