Technical Education Copenhagen (TEC) har netop indgået en kontrakt med byggeriets samarbejdspartnere om opførelsen af et innovativt energihus på TEC Gladsaxe.

I hovedentreprise skal C.C. Contractor stå for byggeri af TEC's kommende energihus i Gladsaxe. Projektet omfatter 3.200 kvm fordelt på stue, 1. og 2. sal samt 600 kvm kælder.  Byggeriet påbegyndes februar 2024 og forventes afleveret april 2025.

- Vi har gjort rigtig meget ud af at få tegnet et hus, hvor elever på tværs af fagligheder kan inspirere hinanden og arbejde sammen i åbne værksteder. Husets fornemmeste opgave er at være et ”praksishus”, hvor man kan øve sig, forfine teknikker og sætte strøm til innovative ideer. Alt, hvad man normalt ønsker at gemme væk og skjule i et moderne byggeri, dét vender vi med stolthed på vrangen: I Energihuset skal kabler, ledninger, rørføringer mm. være synlige og tilgængelige, så vi anvender husets egne installationer i elevernes læring, siger direktør Morten Emborg fra TEC.

Ungdomsboliger på et modent marked. Konferencen afholdes den 10. september 2024.

Det var også en glad projektchef fra C.C. Contractor, Claus Minds, der satte sin underskrift på kontrakten i dag.

- Vi har et utroligt godt samarbejde med TEC og deres rådgivere, og det er vi naturligvis glade for at fortsætte i Gladsaxe med byggeriet af Energihuset. Vores portefølje rummer mange forskellige undervisningsbyggerier – alle sammen forskellige og spændende på hver deres måde – men at bygge for en bygherre, der samtidig uddanner flere af de kommende lærlinge og svende indenfor byggebranchen - det er jo nærmest win/win, siger han.

Om byggeriet af energihuset:

Bygherre: TEC
Hovedentreprenør: C.C. Contractor
Bygherrerådgiver: Emcon
Rådgivende ingeniører: AI – Arkitekter & Ingeniører
Arkitekt: Søren Robert Lund Arkitekter
Konstruktør: Tegnestuen Krabbe


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS