I slutningen af januar 2024 slår Hirsehaven i Esbjerg 132 døre op for sine første beboere. Heimstaden Danmarks nyeste boligbyggeri har været stærkt efterspurgt op til åbningen.

Heimstaden Danmark slår i slutningen af januar 2024 dørene op til Hirsehaven. Ejendommen er allerede fuldt udlejet, og de 132 boliger vil snart blive fyldt med liv.

- Vi ser frem til at byde de nye beboere velkommen i Hirsehaven. Med Hirsehaven når vi op på præcis 799 boliger, en række erhvervslejemål og hotellet A Place Too i Esbjerg Kommune, og vi glæder os over at bidrage til den positive vækst, som byen oplever i disse år. Jeg vil gerne rose både Esbjerg Kommune og entreprenøren Raundahl & Moesby for et godt samarbejde om at virkeliggøre disse attraktive boliger til gavn for Esbjerg, siger administrerende direktør i Heimstaden Danmark, Michael Byrgesen Hansen.

Esbjerg: Byudvikling for 20 milliarder kr. Konferencen afholdes den 7. maj 2024.

Hirsehaven er fordelt på 3 karréblokke med forskellige boligtyper, ligesom der er etableret grønne oaser, en naturlegeplads og et outdoor-fitnessområde. Parkeringsarealet er udstyret med et stort antal el-ladestandere.

For at understøtte den lokale biodiversitet og gøre livet lidt grønnere i Hirsehaven, har landskabsarkitektfirmaet Land+ arbejdet på at integrere en såkaldt LAR-rende (Lokal Afledning af Regnvand), som munder ud i en mindre sø.

Hirsehaven bliver DGNB Guld-certificeret. Archidea Arkitekter har tegnet projektet, og Raundahl & Moesby er projektudvikler samt totalentreprenør.


Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Afholdes 26. november 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Esbjerg ParkEsbjerg Park, Stormgade 200, 6700 Esbjerg


Baggrund

Der bor i dag ca. 115.585 mennesker I Esbjerg, der dækker et areal på 750 kvm. En målrettet strategisk indsats skal sikre, at der i de kommende år arbejdes på at udvikle den fortsatte vækst, så kommunen fortsat vil være attraktiv for både…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne