Hejmdal Privathospital i Aalborg kan se frem til at blive en del af et stort flerbruger-kontorhus på Aalborgs havnefront. Hejmdal Privathospital har lejet et 1.202 kvm stort kontor fordelt på 2 etager på Vestre Havnepromenade 1A, lige ud til Limfjorden.

Danmarks største psykiatriske privathospital har lokationer i de 4 største byer i landet og har over 50 psykologer, psykiatere, sygeplejersker, miljøterapeuter, lærere og administrativt personale. Fremadrettet skal medarbejdere og patienter i Aalborg sætte kursen mod Vestre Havnepromenade 1A, da privathospitalet flytter ind i det store flerbruger-kontorhus på havnepromenaden.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet lejeaftalen mellem Nordea Pension Ejendom og Hejmdal Privathospital inden lejemålet kom på markedet.

- Vi har et rigtig godt køber-/lejerkartotek og havde på baggrund af det også flere fremvisninger for forskellige virksomheder, selvom sagen ikke var på markedet endnu. I sidste ende endte Hejmdal Privathospital med at blive de nye lejere, hvilket både vi og Nordea Pension Ejendom er glade for, så tillykke til dem med en af de allerbedst beliggende kontorlokaler i Aalborg, siger Nicolai Varberg Larsen, ejendomsmægler EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Hejmdal Privathospital bliver en del af et stort flerbruger-kontorhuse, hvor lejere som blandt andet Min A-kasse, Komplext Advokater, Lazzaweb, DNV og Alles Lægehus allerede har deres daglige gang.

Byudvikling på havne - nye projekter og indfaldsvinkler

- Flerbruger-kontorhuse bliver mere og mere udbredt, både i Nordjylland og resten af landet. Som udgangspunkt er det sværere at udleje ét stort kontordomicil til én enkelt virksomhed. Der er et utal af mindre og mellemstore virksomheder i Danmark, så derfor giver det god mening at dele de store kontorhuse op i flere enheder. Det er også en fordel for virksomhederne, som kan deles om kantineordning, kontorfaciliteter, reception og andre ting, der gør hverdagen nemmere og billigere for den enkelte virksomhed, og når tingene virkelig går op i en højere enhed, kan lejerne netværke og spare med hinanden, siger Frank Jensen, direktør og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

- Der er stadig en enkelt mulighed for at blive en del af flerbruger-kontorhuset på havnepromenaden her i Aalborg. Der er et ledigt kontorlokale på 563 kvm, hvor der er uhindret udsigt over fjorden og mulighed for at leje parkeringspladser i kælderen, slutter han.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens