Leverandøreren af telt- og lagerhaller gør klar til vækst ved at øge deres areal i Stege fra 20.000 til 40.000 kvm.

Hallgruppen har netop opkøbt 3 nabogrunde til deres grund i Stege for at imødekomme fremtidens efterspørgsel på deres overdækningsløsninger. Virksomheden kom til Danmark i 2017 og startede med 200 kvm. På de 3 nyopkøbte nabogrunde skal der bygges et lager på 2.000 kvm, samt opføres et nyt domicil for det danske marked.

- I vores branche kan du ikke vækste uden at have plads. Derfor har vi fordoblet vores areal og således fremtidssikret os i forhold til fortsat vækst. Derfor slog vi til på alle 3 grunde, da chancen bød sig. Dels for at kunne øge vores lagerplads, men også for at kunne bygge et nyt kontor, der skal bidrage til at gøre arbejdspladsen endnu mere attraktiv, siger Kim Jansdorf, direktør i Hallgruppen.

Landbrugsejendomme: investering og omdannelse. Konferencen afholdes den 30. november 2023.

Med erhvervelsen af de ekstra 20.000 kvm, har man i Hallgruppen valgt at bygge et nyt dansk domicil, der skal danne nye og moderne rammer for 15 medarbejdere.

- Jeg er glad for, at vi nu har mulighed for at bygge et nyt hovedkontor. Det viser for alvor, at vi har slået igennem og sat os på det danske marked. Udbygningen giver os nye muligheder som organisation, og de mange kvm giver plads til flere kompetente medarbejdere, da vi forventer at skulle ansætte mellem 10 og 15 i løbet af de næste par år, siger Kim Jansdorf.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 5. marts 2024.

Hallgruppen sælger og udlejer plasthaller, isolerede telte, arbejdstelte, lagerbygninger, kontorbygninger, flyhangarer, festtelte, presenninger og meget mere. Virksomheden har 17 afdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Baltikum og Tyskland.

Firmaet har eksporteret til over 55 lande, og leverer haller til størstedelen af Europa, samt flere lande i Mellemøsten, Afrika, og Nord- og Sydamerika. Hallgruppen ledes af Lars Dalgaard og har over 150 ansatte.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS