Goldman Sachs har indgået et joint venture med Gefion Group om ejendomsprojektet Rødovre Port. Projektet omfatter blandt andet 534 lejeboliger.

Goldman Sachs Merchant Banking Division investerer i et boligprojekt i Rødovre Port, som gennem de sidste 2 år er blevet udviklet af Gefion Group. Det oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse.

Rødovre Port er et 37.500 kvm stort bolig- og erhvervsprojekt ved Rødovre Station. Byggeriet er i fuld gang, og vil resultere i 534 lejeboliger til overkommelige lejepriser, 4.300 kvm butikker/kontorer samt 700 cykelparkeringspladser og parkeringskælder til 200 biler. Det bliver et helt nyt byområde i Rødovre, som vil få op mod 1.000 beboere i de nyopførte 1-5-værelses lejligheder.

Paragraf 5.2-indgreb: De nye 2020-regler - og muligheder. Kurset afholdes d. 29. januar 2020.

- Vi er meget stolte af, at Goldman Sachs har valgt at investere i Rødovre Port. Det er en anerkendelse af projektets kvaliteter og vores dygtige medarbejderes udviklingsarbejde gennem de seneste 2 år, hvor vi har arbejdet med projektet. Rødovre Port er et meget gennemtænkt projekt, og det har været spændende at samarbejde med både Rødovre Kommune og Arkitema Architects i udviklingen af dette nye attraktive byområde, siger Thomas Færch, administrerende direktør i Gefion Group.

Flere tusinde mennesker har allerede deres daglige gang ved Rødovre Station, som med s-toget ligger 12 minutter med toget fra Københavns Hovedbanegård. Rødovre Port skal både rumme egen gågade med supermarked, caféer og butikker. Bydelen får lyse facader og vil indeholde boliger af forskellig karakter, blandt andet ungdomsboliger og boliger til singler, par og børnefamilier.

Due Diligence - køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Boligerne bliver en blanding af lejligheder i 1 og 2 etager med udemiljøer i form af terrasser og altaner. Rødovre Port omfatter desuden 3 tårne på henholdsvis 14, 16 og 19 etager.

- Vi er glade for at samarbejde med Gefion om dette spændende projekt. Vi er overbeviste om, at denne investering vil gavne lokalsamfundene i både Rødovre og København i form af nybyggede og overkommeligt prissatte lejeboliger målrettet studerende, young professionals og familier, siger Nabil Aquedim, Executive Director i Goldman Sachs.

Projektet er tegnet af Arkitema Architects, mens CG Jensen er totalentreprenør. Rødovre Port forventes færdigbygget i 2023, oplyser Gefion Group.

Gefion Group overtog i 2017 Rødovre Port-projektet fra Bricks, og i maj 2019 lykkedes det Artha Kapitalforvaltning at få tilsagn fra 70 investorer om 235 millioner kr. til udviklingen af Rødovre Port på 5 timer.

 

Fakta om Rødovre Port:
• Bygherre: Goldman Sachs og Gefion Group
• Arkitekt: Arkitema Architects
• Totalentreprenør: CG Jensen • Størrelse: 37.500 kvm
• 20 udvalgsvarebutikker, fra 50 - 300 kvm
• 1 dagligvareenhed, 1.200 - 1.900 kvm
• Kontorer, 1.000 kvm
• 534 lejligheder
  o 126 1-værelses lejligheder
  o 160 2-værelses lejligheder
  o 163 3-værelses lejligheder
  o 84 4-værelses lejligheder
  o 1 5-værelses lejlighed
• 200 parkeringspladser under byggeriet
• 700 cykelparkeringer i terræn
• Lejlighederne vil bestå af nyopførte 1-5 værelses lejligheder.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS