Det 1.800 kvm store slot blev sat til salg for 28 millioner kr., men nu er der skåret 30 procent af prisen.

Harridslevgaard udenfor Bogense er blevet sat 8 millioner kr. ned i pris. Det skriver boligvisningssiden Boliga.

Dermed er slottet med over 1.800 kvm nu til salg for lige under 20 millioner kr. – en rabat på næsten 30 procent under udbudsprisen på 28 millioner kr., som det kom til salg for for næsten lige præcis 1 år siden.

Den nye udbudspris køber dig blandt andet - ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Pernille Sams - talrige værelser og stuer med pejse og oprindelige gulve, en 400 kvm stor riddersal og et storkøkken med hvælvede lofter i kælderen.

Udenfor kan du nyde renæssanceslottet – komplet med spir og tårn – fra din egen park og i alt 3,4 hektar jord, som også følger med i handlen.

Konference: Landbrugsejendomme: investering og omdannelse

Hvis pengepungen på trods af millionrabatten på det historiske slot ikke er helt polstret nok til at smide i nærheden af 20 millioner kr., kan du stadig få lov til at lugte til herskabslivet i et andet sted på Fyn for et noget mere beskedent beløb:

Omkring 10 kilometer fra Harridslevgaard er herregården Jerstrup nemlig netop også blevet sat betydeligt ned i pris ifølge Boliga.

Den trefløjede bindingsværkgård, hvis historie går tilbage til 1300-tallet, kom til salg i maj sidste år for 8,5 millioner kr.

Siden da er prisen for den herskabelige bolig blevet justeret ned et par gange, og efter den seneste nedskrivning i udbudsprisen kan du købe den fredede herregård for 6,5 millioner kr.

For den pris får du 22 værelser, som for nyligt er blevet gennemgående renoveret, omgivet af en voldgrav og 36.000 kvm jord.

Se renæssanceslottet Harridslevgaaard her


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.