Ejendomsudvikleren har gennem en årrække afleveret mellem 900-1.000 boliger om året, og mange projekter søsættes i 2024.

Efter 8 år i projektudviklerkoncernen FB Gruppen takker økonomidirektør Christian Jørgensen af og afløses af Jan S. Hansen, der kommer fra en lignende stilling i udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Han kommer til FB Gruppen med en uddannelse som statsautoriseret revisor og en 30-årig karriere, der i 11 år har omfattet by- og projektudvikling på den gamle bryggerigrund i Valby.

- Det er jo helt vildt, hvor hurtigt 11 år går, når der er travlt. Det har været et fantastisk projekt at være en del af, men som udviklingen af Carlsberg Byen skrider frem, var det naturligt at tage det næste skridt i min karriere, siger Jan S. Hansen

Hos FB Gruppen, der i 2023 netop har færdiggjort sit store transformerende byudviklingsprojekt med 3.200 boliger på Grøntorvet i Valby, var der med Christian Jørgensens jobskifte opstået en mulighed for at bruge erfaringerne på nye udviklingsprojekter.

Sølvkysten på Amager: Nye store projekter. Konferencen afholdes den 6. marts 2024.

- Carlsberg Byen er et unikt projekt, der har været fantastisk både at følge og være en del af. Hos FB Gruppen får jeg nu mulighed for at udnytte mine kompetencer hos en udvikler, der arbejder med flere projekter i flere byer på samme tid, og som også udvikler på et fundament af stærke værdier, siger Jan S. Hansen.

Hos FB Gruppen ser administrerende direktør Hans-Bo Hyldig frem til at byde den nye økonomidirektør velkommen.

- I en årrække har vi afleveret mellem 900-1.000 boliger om året. Og selvom vi nok skal ruste os til en periode, der vil byde på flere udfordringer, end vi har været vant til de seneste år, har vi en stor pipeline af projekter, der venter på at blive søsat i 2024 og de kommende år, siger Hans-Bo Hyldig.

- Herudover har vi en stigende portefølje af egne ejendomme, ligesom vi er i gang med de store byudviklingsprojekter i Nærheden og Holbæk Have. Derfor er det godt, at Jan kommer med lang brancheerfaring og dyb indsigt i by- og projektudvikling, så vi også på den økonomiske del af styring og afrapportering internt og til finansielle investorer kan fastholde momentum og kvalitet, understreger Hans-Bo Hyldig.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS