Ejendomsselskab med hovedsæde i København og en række fredede ejendomme i porteføljen er i markant fremgang.

Ejendomsselskabet Vision Ejendomme med hovedsæde i København fik et overskud på godt 257 millioner kr. i 2021. Det er en 3-dobling i forhold til året før, og samtidig er antallet af ejendomme i selskabet vokset med 50 procent i løbet af året.

Et stærkt ejendomsmarked, faldende afkastkrav og en fremragende holdindsats af selskabets nu 30 medarbejdere er ifølge administrerende direktør Jens Bolding Jensen de primære årsager til selskabets vækst på både top- og bundlinje.

Udvikling af fredede og bevaringsværdige bygninger. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

Vision Ejendomme ejer, udvikler og administrerer bolig- og erhvervsejendomme, primært i Københavnsområdet, og har i 2021 blandt andet købt yderligere 11 ejendomme. Blandt andet købte selskabet i januar 2021 8 karakteristiske ejendomme i hjertet af København, hvoraf flere er fredede.

- Vi har haft en markant vækst på både omsætning og bundlinje og har nu 31 ejendomme i selskabet. Antallet af medarbejdere er også vokset i årets løb, og det er i høj grad deres fortjeneste, at vi har kunnet levere et så tilfredsstillende resultat, siger Jens Bolding Jensen.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

Vision Ejendomme investerer primært i udviklings- og boligprojekter på centrale placeringer i Københavnsområdet ud fra en vision om at skabe spændende og interessante byggerier med karakter.

Selskabets 31 ejendomme har en samlet værdi på 4,1 milliarder kr., og Vision ejendomme forventer fortsat forbedret drift og udvikling i 2022.

Sådan udvikles fredede boliger og erhverv. Konferencen afholdes den 29. september 2022.

Vision Properties ejes af Lars Larsen Group og Schou Family Invest. Selskabet har siden 2002 gennemført adskillige renoveringer af gamle ejendomme i Københavnsområdet og er specialiseret i konvertering med stor hensynstagen til den enkelte ejendoms oprindelige arkitektoniske greb.

Gennem de seneste år har selskabet dog valgt at investere i bredere typer af ejendomme og projekter.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse