Kolding-virksomheden DN Group har forbedret sit årsresultat fra 4,7 millioner kr. i 2015/16 til 20,4 millioner kr. i 2016/17. Samtidig er medarbejderstaben udvidet markant, og nu bygger virksomheden nyt domicil til sig selv.

Kolding-selskabet DN Group blev stiftet i 2015 og har det seneste år fået 12 nye medarbejdere, så der i dag er 23 medarbejdere, hvoraf 4 sidder i Søborg.

Virksomheden hyrer underentreprenører ind og er ifølge JyskeVestkysten især aktive i Aarhus og København og hjemme i Kolding. I Aarhus har selskabet netop afleveret et 13.000 kvm stort, Arkitema-tegnet byggeri med 92 boliger på mellem 50 og 110 kvm på Borresøvej i Risskov.

NB! Fredericia investerer 15 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 1. marts 2018.

- Vi har fået gode relationer til nogle af de store investorer i markedet. De ved, at det fungerer, når de arbejder med os. Vi afleverer til tiden. Projektet i Aarhus, der er temmelig stort, det har vi lige gået igennem for fejl og mangler, og det løber op i 30.000 kr. Det er ret godt, men det er også fordi, vi ved, hvad der skal til, og at vi gør alting rigtigt første gang, siger Henrik Nielsen, der er medejer og salgs- og udviklingsdirektør i selskabet, til JyskeVestkysten.

I Kolding har virksomheden blandt andet stået for udvikling af området ved nabogrunden til universitetet. Her skal DN Group bygge en ny skole til IBA Erhvervsakademi Kolding samt boliger. Projektet omfatter i alt 20.000 kvm. Derudover vil DN Group i løbet af 2018 vil bygge et domicil til sig selv.

NB! Vejle investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

DN Group udspringer af tømrervirksomheden Damgaard Nielsen, der blev grundlagt i 1965 af tømrermester Gudmund Damgaard Nielsen og tømrermester H.P. Hansen. I dag drives tømrervirksomheden af Erik Damgaard Nielsen, Hans-Henrik Lorentzen og Jan Daugård Peters, hvor sidstnævnte er direktør for virksomheden, der har 80 medarbejdere.

I 2010 indgik parterne et samarbejde med Henrik Nielsen om etablering af en totalentreprenørvirksomheden DN Construction, og i 2015 indgik parterne et samarbejde med Jan Jensen - tidligere direktør for Daugaard Pedersen Systembyg i Vejle - om etablering af selskabet DN Group, som forestår udvikling af byggeprojekter.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse