En 8.340 kvm stor industrigrund på Hørskætten 11 i Taastrup er netop solgt for 15 millioner kr. til Nordic Crane. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen, der står over for en større ombygning.

Nordic Crane har købt en erhvervsgrund på 8.340 kvm i Taastrup for 15 millioner kr. Grunden skal danne rammen for vækst i Danmark.

- Vi har længe ledt efter en grund, hvor vi kunne få flere kvm og en central placering tæt på København, der går hånd i hånd med vores ønske om at vokse. Det har vi fået nu, og vi ser nu frem til at bygge depot, cirka 1.000 kvm værksted, kontor osv. på grunden, hvorfra vi vil påbegynde vores vækstrejse. Vi håber at være helt på plads og drifte fra grunden om et års tid, men vi håber, at vi kan benytte udenomsarealer til p-pladser, maskiner og lager til stumper osv. allerede inden da, udtaler Casper Petersen, administrerende direktør i Nordic Crane.

Det er Andersen Erhvervsudlejning, der er ejet af brødreparret Rasmus- og Anders Svitzer Andersen, der netop har solgt grunden.

Byudvikling på havne - nye projekter og indfaldsvinkler. Læs hele programmet for konferencen her.

- Vi har længe gået med tanker om at sælge Hørskætten 11, da vi gerne ville realisere de penge, der var bundet i grunden. Så vi vælger altså at sælge for at få pengene ud, men i høj grad også for at kunne fokusere på vores forretning fremfor at skulle lege ejendomsadministrator. Det er hverken her vores interesse eller kompetencer ligger, så at få den del ud ad verden, passer os rigtig fint, fortæller Rasmus Svitzer Andersen..

Frank Kristensen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, har formidlet salget af grunden på Hørskætten 11 i Taastrup.

- Andersen Erhvervsudlejning kontaktede mig i slutningen af 2021. Efter modne overvejelser besluttede de at udbyde ejendommen til salg i midten af 2022 og efter løbende markedsføring af ejendommen i 2. halvår 2022, fandt min kollega Mark Backhausen den, efter vores mening, perfekte kunde til ejendommen. Nordic Crane gav udtryk for, at de havde et ønske om et velbeliggende grundareal i Storkøbenhavn til oplag og værksted og efter et kort og intenst forhandlingsforløb, underskrev parterne en købsaftale i slutningen af året, siger erhvervsmægleren.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS