Vejle Kommune vokser med over 1.000 indbyggere årligt. Hvad betyder det for boligmarkedet? Hør mere på konferencen "VEJLEs store projekter - byggeri for 30 milliarder" den 26. marts 2020

Vejle Kommune med et befolkningstal på 115.000 i 2019, er én af Syddanmarks hurtigst voksende kommuner, og er en af de kommuner, der tiltrækker flest tilflyttere. Befolkningstilvæksten i Vejle i de senere år er kun overgået af Horsens og Aarhus og allerede i 2021 og frem mod 2023 forventes Vejles indbyggertal at stige så meget, at kun Århus ligger højere.

Hvordan kommer efterspørgslen og priserne til at udvikle sig i de kommende år? Hvorfor udvikler boligmarkedet sig så meget i Vejle og omegn? Hvilke nye boligkvarterer og byområder bliver attraktive, og for hvem? Priser og liggetider? Hvordan vil fremtidens boligmarked udvikle sig i Vejle?

Hør mere på konferencen VEJLEs store projekter - byggeri for 30 milliarder den 26. marts 2020, hvor ejendomsmægler Johs Andersen, indehaver EDC Domus, Vejle, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder