Bühlmann indgår aftale med Proark-koncernen, der er stiftet af Michael Kaa Andersen, og udvider porteføljen med endnu et lufthavnshotel.

Hotelkoncernen Bühlmann, som driver hotel- og gastronomikoncern i Jylland med foreløbigt 7 hoteller fordelt i Aalborg, Viborg, Aarhus og Holstebro, har i 2023 for alvor sat skub i den vækstplan, som koncernen de seneste år ikke har lagt skjul på.

Nu udvider koncernen med et hotel i Danmarks andenstørste lufthavn, hvor de per 1. juni 2023 har indgået franchiseaftale med Proark om den fremtidige drift af det nuværende Zleep Hotel Billund Lufthavn.

- Vi er kommet tilfredsstillende ud af 2022, og har de seneste år fået skabt et fundament der muliggør vækst. Derfor er vi i år klar til at udvide vores hotelportefølje, og netop Hotel Royal og hotellet i Billund Lufthavn passer perfekt ind i vores øvrige portefølje af unikke hoteller. Vi er stolte af, at Proark giver os denne mulighed, siger Danni og Anemette Bühlmann, der begge er administrerende direktører i Bühlmann-koncernen.

Proark-koncernen, der er stiftet af Michael Kaa Andersen for mere end 35 år siden, ejer helt eller delvist en portefølje på 21 hoteller, og er også majoritetsejer af Pier 5 hotel i Aalborg, som Bühlmann har drevet siden 2021, og som de genåbnede efter en gennemgribende renovering i marts 2022.

Han ser derfor frem til et udvidet samarbejde med Bühlmann, og samtidig løfter han sløret for en udvidelse af hotellets kapacitet, som forventes at blive gennemført i 2024.

Horsens: De store investeringer

- De seneste par år har jeg set, hvordan Bühlmann passioneret driver hoteller. Danni og Anemette er dygtige forretningsfolk og gode samarbejdspartnere. Jeg er utrolig glad og tryg ved at få Bühlmann ombord også i Billund, hvor Martin Ebmark allerede har skabt en solid vækst de seneste år. Sammen vil vi både udvide kapacitet og øge hotellets kvalitet og attraktion, siger Michael Kaa Andersen.

Michael Kaa Andersen siger endvidere, at det mangeårige samarbejde med Zleep om hotellet i Billund har været positivt og at hotellet i dette samarbejde har leveret flotte resultater.

Bühlmanns portefølje består af 8 unikke hoteller, når samarbejdet træder i kraft. Og netop det unikke er vigtigt for koncernen, som også har drevet Aalborg Airport Hotel siden det stod færdigt i 2014.

- Vores portefølje består af 2 herregårdshoteller, 2 urban city hoteller, 2 ikoniske boutiquehoteller og nu også 2 lufthavnshoteller. Og også her vil vi fokusere på unikke oplevelser, unikt værtskab og gastronomi i særklasse. Aalborg Airport Hotel er meget mere end en seng af sove i, og det er også den feedback vi får fra vores gæster, så de samme gode oplevelser og rammer skal skabes i Billund, fortæller Danni Bühlmann, der planlægger en gennemgribende renovering af hotellet i Billund i løbet af efteråret 2023.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens