I marts måned sagde AG Gruppen farvel til sit mangeårige bestyrelsesmedlem og den tidligere formand Lars Holst. Pladsen i bestyrelsen overtages nu af det nye bestyrelsesmedlem Maj Uggerhøj fra Basico CFO-services.

AG Gruppen har budt Maj Uggerhøj velkommen i bestyrelsen, der desuden består af formand Boris Nørgaard Kjeldsen (tidligere administrerende direktør i Dades), Berit Didriksen (administrerende direktør i Epinion) samt AG Gruppens 2 ejere Robin Feddern og Bjarke W. Graae.

- Kravene til bestyrelsesarbejdet stiger og det gør det også for AG Gruppen. Derfor var det indlysende for os at sikre, at bestyrelsen er sammensat af en bred vifte af kompetencer, der i samspil kan sikre og udvide AG Gruppens nuværende position i markedet siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Maj Uggerhøj er partner i Basico CFO-services og har tidligere været ansat som afdelingschef i ATP og konsulent ved Deloitte Consulting. Hun er uddannet MSc in Business Economics.

Horsens: De store investeringer. Læs mere om konferencen her.

AG Gruppen har store ambitioner inden for bæredygtighed og i forbindelse med EU’s kommende CSRD-Direktiv omkring ESG-arbejdet.

- Vi var blandt de første, der arbejdede med certificeret byggeri, og vi har taget bæredygtighedsagendaen til os, udtaler Maj Uggerhøj.

- Det er her min erfaring virkelig kommer i spil: Hvordan vi får gjort ESG- og forretningsstrategien operationel og hvordan vi får forstærket broen mellem bestyrelsen og det finansielle maskinrum; det arbejde glæder jeg mig til at være en del af, slår hun fast.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning